Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte rotorer


Siden en bremse rotoren er bakken mot ved bremseklossene, bør det være overraskende at det er behov for omsorg så ofte som bremsekloss. På grunn av hvordan skivebremser arbeid, kan rotorer lider dype spor og scoring i deres overflater. Mens de kan vare lenger enn bremseklosser, vil de likevel til slutt må byttes ut. Du trenger
Car lift
Ratchet
Tenger
Hammer
Wrench satt
Tire jern
Dial indikator
Brake renere
Vis mer Instruksjoner
en

Løsne mutrene på bilens hjul med et dekk jern. Du trenger bare en eller to bytter på å løsne dem før du hever bilen.
2

Hev bilen. En standard bil jack er ikke anbefalt for dette, som mangel på stabilitet utgjør en alvorlig fare for mekaniker forsøker å komme under bilen for å erstatte rotorene.
3

Fjern lug nuts fra dekket, og deretter fjerne selve dekket. Oppbevar hjulmutrene i et trygt område for å hindre tap.
4

Undersøk bremsene med en ekstern indikator for å sikre rotorene ikke er vridd eller skjev. Sett måleuret å lese null og deretter legge den til rotoren. Drei rotoren, og hvis skiven holder seg nær null innstilling, vil rotoren ikke trenger å byttes ut, selv om det fortsatt skal behandles.
5

Fjern bremsekalippernes for å få tilgang til rotoren. Finn boltene som holder bremsekalippernes til bilen, og fjerne dem med en skralle. Ikke stress bremsen linje knyttet til bøylen under noen omstendigheter, i stedet ved hjelp av en kleshenger for å suspendere bremsekalippernes uten å skade bremsen linjen.
6

Fjern de frigjorte rotoren fra stillingen sin. Hvis det må skiftes, ta erstatning rotor og sette den på plass på skruen innlegg av hjulet.
7

Kontroller at rotoren er ren og deretter installere bremseklossene og bremsekalippernes . Hvis du på noe punkt du er usikker på hvordan du skal installere disse komponentene, bruker den andre siden av bilen som en veiledning.
8

Sjekk sammenstillingen for renslighet igjen, så smuss og skitt kan påvirke bremsing system detrimentally. Bruk brems renere hvis nødvendig.
9

Gjenta prosessen på den andre siden av bilen. Bruk den siden du nettopp har gjennomført som en guide.
10

Skift dekk og skru på lug nuts. Vent til bilen er senket til slutt stramme dem for hånd.
11

Test bremsesystemet ved sakte pumping og slippe bremsepedalen før det fungerer normalt. Dersom bremsepedalen ikke fungerer, ta kontakt med din lokale bil mekaniker. Drift bilen før bremsepedalen fungerer er svært usikre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56816.html

Previous:
Next:

auto Bremser