Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Pontiac Grand Prix

The Pontiac Grand Prix har enten plate eller trommelbremser bak i bilen. Mange sjåfører foretrekker skivebremser fordi de har effektiv bremsekraft og er enkle å skifte ut. Følg disse trinnene for å lære hvordan. Du trenger
sprøyte eller sug pistol
lukket beholder
Bil jack
4 Jack står
Momentnøkkel
Mekaniske tråd
Spanner verktøy
Brake klipp
Brake fett
to innenbordsmotorer bremseklosser
to Outboard bremseklosser
Vis flere Instruksjoner
fjerning av den gamle Disc Bremser
en

Drain omtrent to tredjedeler av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret. Bruk en sprøyte eller sug pistol å sug bremsevæske og tøm den i en godkjent lukket beholder. Kast den i henhold til dine fylke forskrifter.
2

Løft baksiden av Pontiac Grand Prix av bakken med en bil jack. Bruk bukker å støtte kjøretøy på alle sider. Hold barn og dyr ut av området når du bytter bremsene for å unngå utilsiktet skade.
3

Løsne mutrene med en momentnøkkel og ta av hjulet og dekk forsamlinger. Sett dem til side møte opp for å unngå skade. Erstatt to mutrene holde rotoren sikret etter fjerning av målepunktet.
4

Koble kalipperen ved å fjerne bøylen montering bolt som kobler den til braketten. Ta ut bøylen bolten. Roter kalipperens oppover og fest den til Pontiac Grand Prix er rammen med mekanisk wire.
5

Ta ut bremseskoene og fôr. Fjern brems klipp fra bøylen støtte.
Installasjon av New Disc Bremser
6

Retreat stempelet i bøylen fødte ved å rotere den med en skiftenøkkel skiftenøkkel. Plasser hakkene på stempelet på seks og tolv stillinger. Trykk på en innestengt luft ut av stempelet boot.
7

Bytt pad klipp på bøylen støtte med de nye. Smør den indre pad der er kommer i kontakt med stempel og montering overflater.
8

Installer de nye innenbords og utenbords bremseklossene. Engasjere hakkene på bremseskoene med støtte distanser.
9

Fjern bøylen fra mekanisk wire. Lå det over bremseklossene og erstatte festeboltene. Stram den til 32 ft lb
10

Place hjulet og dekk forsamlinger tilbake på navene. Trekk til hjulmutrene til nødvendige spesifikasjoner. Senk Pontiac Grand Prix til bakken og pumpe bremsene til sete stemplene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57022.html

Previous:
Next:

auto Bremser