Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de skivebremser bak på en 2002 Buick LeSabre

The 2002 Buick LeSabre omtalt muligheten til bakre plate eller bakre trommelbremser, med skivebremser være overlegen til sine trommelbrems kolleger. De fungerte bedre og trengte mindre justeringer enn trommelbremser, som skulle bli justert hvis parkeringsbremsen ikke ble brukt. Trommelbremser, gang ujusterte, stedet for mye stress på bremsene foran. Skivebremser bak eliminert dette dilemmaet og opprettholdt sin bremseresponsen å hjelpe bremsene foran. Du trenger
Bil heis eller gulv jack og jack står
1/2-inch-drive slagbormaskin
1/2-inch-drive innvirkning socket satt
Hånd skiftenøkkel sett
Metal kleshenger
Stor C-klemmen
Brake ren løsning
denaturert alkohol
Små stålbørste
Anti-seize compound (med børste-i-lokk)
Shop filler
vinklet die jeksel med istandsetting plater
Replacement pads
Replacement rotorer
Torque pinne eller rench
Vis flere instruksjoner
en

Løft Buick LeSabre på en bil lift eller med et gulv jack og støtte den bakre trygt på bukker.
2

Fjern de bakre hjulmutterne bruker 1/2-inch-drive slagbormaskin og en stikkontakt. Fjerne hjulene.
3

Plasser en stor C-klemmen over caliper boliger slik at toppen av klemmen er mot baksiden av kalipperen og stasjonen av klemmen er over utenbords bremsekloss. Stram klemmen å komprimere bøylen stempelet til du kjenner motstand. Fjern C-klemmen.
4

Fjern parkeringsbremsen bolten fra bunnen av kontroll arm med en hånd skiftenøkkel.
5

Fjern den nedre bøylen bolt. Pivot bøylen oppover og støtte den med en bøyd metall kleshenger for å holde den på plass. Fjern de indre og ytre pads fra bøylen braketten. Fjern metall pads klipp fra bøylen braketten og deretter vaske av brems støv og korrosjon med en liten stålbørste med rødsprit. Rengjør overflaten av brakettene der metallklipsene sitte. Tørk av klipp og braketten tørr med en butikk fille.
6

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til bøylen braketten ble metallklipsene sitte. Plasser metallklipsene tilbake på braketten og deretter anvende en annen lett lag av glidemiddel på toppen av klipsene. Plasser erstatning pads bort på bøylen braketten. Fjern hengeren og pivot bøylen ned over pads og rotor. Smør bøylen bolt med anti-seize og erstatte bolten i bøylen. Stram bolten.
7

Fjern de to caliper boltene på baksiden av knoke. Bruk slagbormaskin med en socket hvis det er mulig å gjøre det enklere, men tilgang rom kan være et problem, spesielt hvis LeSabre er på bukker. Ellers vil hånd skiftenøkler fungere (men boltene er veldig stramt).
8

Support bøylen forsamlingen til bakre chassis gjenbruk av metall kleshenger.
9

Fjern rotoren. Rengjør overflaten av navet ved hjelp av et vinklet die jeksel med en rekondisjonering platen godt. Spray ny rotor med brems ren løsning og tørk med en butikk fille. Plasser den nye rotoren på navet. Mens du holder rotoren flush mot navet, erstatte bøylen forsamlingen over rotoren. Lagre metallet kleshenger for den andre siden. Stram kalipperens boltene tett. Sett på parkeringsbremsen bolten til nedre kontroll arm. Skift hjul og hjulet nøtter og stram til 100 fot-pounds med et dreiemoment pinne eller momentnøkkel.
10

Skift hjul og hjulet nøtter og stram til 100 fot-pounds med et dreiemoment pinne eller skiftenøkkel .
11

Gjenta trinn 2 til 10 for den andre siden.
12

Senk Buick LeSabre til bakken. Sakte trykke bremsepedalen og deretter slippe den. Vent 15 sekunder og trykke den igjen. Fortsett denne til du møter motstand i bremsepedalen. Dette vil sete de nye pads til de nye rotorer i form av å gjenopprette komprimert kaliper stempler. Sjekk nivået på bremsevæske i master sylinderen og justere (om nødvendig) med ny bremsevæske. Prøvekjøre LeSabre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57269.html

Previous:
Next:

auto Bremser