Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Dodge Caravan

Når rotorene på din Dodge Caravan få vridd eller slitt ned, vil du kanskje merke en pulserende eller grøsse kommer gjennom bremsepedalen når du treffer bremsene. Skifte rotorene er enklere enn du kanskje tror, ​​og med riktig verktøy og litt know-how, kan du gjøre jobben selv. Instruksjoner
en

Kjøp rotorer online eller fra din lokale auto deler butikken. Sørg for å erstatte alle rotorene på en gang for enda bremseegenskaper, eller i det minste endre de fremre eller bakre parene sammen. Hvis bremseklossene er slitt ned, gå videre og erstatte dem også å få mest mulig ut av din nye rotorer.
2

Hev van jekking og jackstands og sørg for å blokkere hjulene til holde van beveger seg mens du arbeider. Deretter fjerner slepe nøtter og hjulet forsamlingen med en pipenøkkel og sette dette til side.
3

Løsne de to festeboltene som holder bøylen adapter med bøylen til styringsgruppen knoke. Sørg for å unngå å koble den vedlagte bremseslangen som du gjør dette. Bruk mekaniker ledningen til å holde bøylen og adapter trygt ut av veien.
4

Skru holderen klipp og deretter trekke den gamle rotoren ut av festebolter. Rengjør området med en fuktig klut for å fjerne eventuelle rester eller korrosjon.
5

Installer ny rotor og retainer klipp. Skyv deretter caliper adapter og kaliper tilbake på plass og erstatte festeboltene på styring knoke med en momentnøkkel. Dreiemoment til 125 ft lbs. (169 Nm).
6

Sett på hjulet og dekk. Flytte på og gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor. Når du er ferdig, senke bilen, trekke til mutrene med en momentnøkkel eller luft skralle med en passende adapter, og deretter veien teste Dodge Caravan å kontrollere at alt fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56978.html

Previous:
Next:

auto Bremser