Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du Parkeringsbremsevaier


Fra tid til annen, kabelen som går fra håndbrekket inne i bilen til selve bremsen vil svekke, bryte eller bare strekke. Når dette skjer, må du bytte kabelen for sikker drift av kjøretøyet. For å fjerne kabelen er det en rekke sikkerhetstiltak for å utføre før du tar denne jobben. Instruksjoner
en

Blokker forhjulene for å hindre at bilen ruller frem av kontaktene som er under bakakselen. Uten propper i front og bak dekk deg risikere bilen begynner å rulle fremover eller bakover og fallende av bukker. Hvis du er under bilen når det skjer, vil du bli alvorlig skadet hvis ikke drept.
2

Jack bakakselen på bilen opp slik at bakhjulene til å rotere fritt. Place bukker under bakakselen for å stabilisere bilen mens du arbeider under den på bremsesystemet.
3

Løsne mutrene på rattet og ta hjulet av bilen. Når du har fjernet hjul du må fjerne trommelen fra hjulet. Trommelen kan feste litt så mild tapping kan være nødvendig å løsne den fra rattet. Når trommelen er av hjulet, vil du kunne se bremseskoene. Bremsemekanismen og enden av kabelen nødstilfelle festepunktet kan lokaliseres. Ta ut den gamle kabelen ved demontering av mekanismen. Utvise forsiktighet for å demontere bare til punktet der kabelen kommer gratis.
4

Fjern den gamle kabelen ved å mate den gjennom åpningen og tråd den nye kabelen tilbake gjennom åpningen. Sett på bremsen mekanisme. Nå er det mulig å Monter trommelen og fest felgen og hjulet.
5

Bruk pipenøkkel til å løsne de to boltene som holder enden av kabelen til innsiden av hjulet. For beslaglagt bolter, påfør en liten mengde penetrerende olje. La oljen virke i ca 15 minutter og deretter prøve på nytt. Koble kabelen fra baksiden av rattet.
6

Følg kabelen frem og lokalisere hvor den kommer inn på innsiden av bilen. Flytt inne i bilen og finne kabelen. Fortsett å følge kabelen til du finner festepunktet enten på konsollen eller ved siden av brems i gulvbordet i førersiden sete.
7

Løsne mutteren som gjelder spenning på kabelen til kabelen er fri fra parkeringsbremsen håndtaket og mekanisme på innsiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56834.html

Previous:
Next:

auto Bremser