Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage parkeringsbrems Justeringer i en Ford Mustang

Gjør parkeringsbrems justeringer i 2005 eller nyere Ford Mustang enkelt. Juster hendelen på innsiden av bilen og unngå å bli skitten. Spar deg selv tid og penger å gjøre justeringen hjemme, i stedet for å gå til mekaniker. Få en følelse av prestasjon bestemmer din Ford Mustang. Du må justere håndbremsen når bilen begynner å skli ned skråningen den er parkert på. Du trenger
eller tang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern midtkonsollen dekselet rundt håndbrekket. Finn dette mellom førersetet og passasjersetet foran.
2

Trekk opp spaken til den når den fjerde hakk eller klikk.
3

Drei regulatoren mutteren til den er løs. Finn adjuster mutter på enden av parkeringsbremsen kabel stang. Kontroller at justeringsmutter ikke kommer av parkeringsbremsen kabel stang.
4

Sett på parkeringsbremsen håndtaket på den laveste innstillingen mot gulvet. Drei regulatoren mutteren til den er nærmest håndbrekket på parkeringsbremsen kabel stang.
5

Hev spaken til høyeste stilling, og senk den igjen på gulvet. Gjør dette fire ganger for å sette parkeringsbrems justeringer.
6

Test din parkeringsbremsen justering ved å parkere din Ford Mustang på en ås og bare bruke parkeringsbremsen for å holde den fra å skli. Hvis parkeringsbremsen ikke holder bilen på plass, foreta en justering til håndbrekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57031.html

Previous:
Next:

auto Bremser