Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Nissan Maxima

I motsetning til mange biler, gjør Nissan Maxima ikke krever noen spesielle verktøy for å komprimere skivebremser bak, noe som gjør dem enkle å skifte ut. Bare ta et par nebbtang og disse instruksjonene til raskt og enkelt, erstatte skivebremser bak i en Maxima. Du trenger:
Bil jack
Momentnøkkel
Silikon basert fett
2 Bakre skivebremse belegg
to Pad fjærer
2 Shims
Bremsevæske
Needle nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Løft baksiden av Maxima av bakken ved hjelp av en bil jack. Støtt kjøretøy på alle sider for å hindre at den velter.
2

bakhjulene utenfor Maxima. Bruk en momentnøkkel til å løsne hjulmuttere. Fjerne hjulene og sette dem på bakken, med billedsiden opp.
3

Koble parkeringsbremsen styrekabelbraketten bolt. Skyv ut pin boltene og fjern kalipperen. Fjern forsiktig puten fjærer, og deretter ta ut putene og shims.
4

Drei stempelet med klokken i bøylen kroppen ved hjelp av et par nebbtang. Grease området som bremseklossene kontakt på montering støtte ved hjelp av silikonbasert fett.
5

Bytt pad fjærer. Fest shims til bakre plate bremseklosser og installere på bøylen monteringsbrakett. Lå kalipperen på montering støtte og dreiemoment pin boltene mellom 16-23 ft lb
6

Installer bakhjulene og senk Maxima til bakken. Kontroller at bremsevæske er på riktig nivå, og at bremsene fungere skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56952.html

Previous:
Next:

auto Bremser