Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak på en Mitsubishi Galant

The Mitsubishi Galant er en av de få bilene som ikke har parkeringsbremsen system innlemmet i de bakre skivebremser. Dette betyr at de bakre og fremre bremsesystemer operere på samme måte, noe som gjør dem enkle å skifte ut. Du trenger:
Bil jack
sprøyte eller sug pistol
Momentnøkkel
Wire
C-klemmen
Silikon basert fett
2 Bakre skivebremse belegg
2 New shims
2 Nye fjærklemmer
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Drain halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret. Bruk en sprøyte til siphon halvparten av fluidet fra reservoaret. Sett den til side for å erstatte eventuelle nødvendige væske etter at du bytter bremsene.
2

Hev Galant fra bakken ved hjelp av en bil jack. Støtt kjøretøy på alle sider. Sjekk for eventuelle barn eller dyr som kan krype under bilen.
3

Demonter hjulet. Løsne mutrene med en momentnøkkel og ta av hjulet. Set er på bakken med forsiden opp for å unngå skader.
4

Ta av bøylen guide og lås pins, og deretter fjerne bøylen forsamlingen fra bøylen støtte. Sikre bøylen med wire for å holde det ut av veien.
5

Trekk bremseklossene, våren klipp og shims. Hold platen på navet ved å sette hjulet slepe nøtter bort på lekter uten stramming.
Installasjon
6

Komprimer stempelet i boringen ved hjelp av en C-klemme . Smør de områdene som glir sammen med silikonbasert fett.
7

Installer de nye bremseklosser, shims og våren festes på bøylen støtte. Plasser målepunktet over bremseklossene.
8

Smør bøylen guide og låseboltene. Installer i den posisjonen de var før fjerning.
9

Bruk en momentnøkkel for å stramme guide og låseboltene til 20 ft lb og fjern deretter C-klemmen. Sett på hjulet og senk Galant til bakken. Kontroller bremsevæske nivå og kontrollere at bremsene fungere skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56957.html

Previous:
Next:

auto Bremser