Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fikse bremsene på en Honda Accord

The Honda Accord bruker skivebremser på forhjulene og trommelbremser på de bak seg. Skivebremsene bruke pads som må endres på 60.000 miles senest. De trommelbremser bruke sko som kan kreve erstatning, som er en mye mer komplisert prosess. De bremsekalipere, skiver og tromler kan også trenge å fikse eller erstatte. Enten du fikse bremsene på forsiden eller baksiden slutten, må du betjene begge sider sammen. Du trenger
hevert /kalkun baster
Jack står
hjulmutternøkkel
Wrench
Sandpapir /Emory klut
Brake renere
Brake fett
Anti-gripe sammensatte
C-klemmen
Bremseklosser
Bremsevæske
(2) 8-by-1 1/4 mm bolter
Liten linjal eller maling pinne
Needle-nese, flat-nosed og låsing tang
strikken
Skiver, U-klipp, fjærer, låsepinnene
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Front bremseklosser
1

Hev Accord front end på bukker, og fjerne hjulene. Hevert minst halvparten av væsken fra brake master sylinder med en hevert eller en ren kalkun baster.
2

Kontroller tilstanden til målepunktet, og bytt om nødvendig. Koble caliper er bolter fra sin monteringsbrakett, og fjern banjo bolt tilkobling av bremseslangen til målepunktet.
3

Sjekk tilstanden på bremseskiver. Tørk bort glasur på platen med en Emory klut eller sandpapir. Hvis det er noen spor i platen, ta den ut av bilen, og ta det til en profesjonell maskin butikk å ha det lakkeres.
4

Fjern bremsekalippernes nedre bolt, og løft opp bøylen å nå bremseklossene og shims. Fjern fremre og bakre pads, shims og følgesvenner fjerne putene fra shims.
5

Rengjør bøylen parentes og smør braketten sin skyve pinnene med høy temperatur brems fett. Påfør et tynt lag med anti-gripe compound til backing tappene på shims og sporene at disse kategoriene går inn på braketten. Installer holderne og shims tilbake på målepunktet.
6

Trykk bøylen stempelet tilbake i bøylen, ved hjelp av en C-klemme å trykke på midten av stempelet. Sørg for at stempelet er eksponert område er ren først, ved hjelp av brems renere og en lofri klut. Ikke tving stempel hvis det begynner bindende.
7

Installer de nye bremseklossene inn i holderne på rotoren, deretter pivot bøylen ned igjen i sin posisjon på rotoren, og installere montering bolt.
8

Plasser hjulene tilbake på bilen og senke den etter skifte bremsene på begge sider. Fyll opp brems master sylinder til det nødvendige nivået.
Rear Brake Sko
9

Løft og sikre den bakre enden av Accord.
10 < p> Thread to bolter (størrelse 8-by-1 1/4 mm) til åpen gjengehullene i trommelens fremsiden. Tvinn dem hver to omdreininger om gangen for å fjerne trommelen. Inspisere trommelen for sprekker, riller, overdreven slitasje eller andre skader, og har det dukket om nødvendig.
11

Koble knutepunkt for bedre tilgang til sko. Sett inn en liten, flat pinne mellom sylinderen og bakbrems sko. Sett låsetenger på backing plate på baksiden skoen sentrum.
12

Løsne alle kilder i forsamlingen. Den øvre bremsefjær og holderen våren krever en spesiell brems verktøy eller låsing nebbtang. Klemme på fjæren hvor bremsen justereren møter den bakre sko. Ta tak i toppen av holderen våren, trykker innover, og snu den 90 grader for å fjerne det. Hold hjulet sylinder stempler på plass med en sterk strikk.
13

Fjern bremseskoene, og starter med fronten sko, brems adjuster og andre komponenter. Trekk til håndbremsen er kabelen ut av bakre skoen brakett med tang. Plasser skoen i en skrustikke for å hindre at kjevene kommer i kontakt med bremsebelegget. Kjør U-klippet av pinnen med en meisel, og hammer og fjern spaken arm.
14

Rengjør spaken arm, smøre sin svingpunkt og plassere den på den nye bakbremsen sko . Plasser arm og sko i skrustikke, og installere en ny vaskemaskin og U-klipp, lukke klippet åpne enden med en flat tang. Monter bremsen kabelen i den bakre sko vippearm og skoen på backing plate, med nye fjærer og støttemurer pins.
15

Monter bremsen adjuster på den nye fronten sko sammen med den øvre og nedre fjærer. Det fremre skoen til støtteplaten, mens hekte den nedre fjær til den bakre sko. Fest den fremre sko med en ny beholder pin og våren. Fjern strikken på sylinderen, og installere den øvre fjæren på bakre sko med låsing nebbtang.
16

Fjern alle låsetangen og tre stokk fra forsamlingen. Reinstallere bremsetrommelen, holder den på plass med to hjulmuttere. Roter trommelen, og justere bremsen adjuster med en flat skrutrekker til du hører en svært lys scuffling støy.
17

Plasser hjulene tilbake på Accord, senke bilen, og stram lug nøtter. Pumpe bremsepedalen flere ganger for å sette brems justerbar, så kjører bilen sakte i 5 minutter, trykker pedalen flere ganger fremover og bakover til setet skoene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57171.html

Previous:
Next:

auto Bremser