Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Retninger for å erstatte Ford 500 bakbremsene

Kort tid etter utgivelsen av Ford 500 i 2005, ble et teknisk service bulletin utgitt på bakbremsene. Caliper stempel problemer og premature bakre bremseklosser slitasje forårsaket ved å dra skjedd for mange av bilene. Selv om Ford Motor Company dekket mange warrantied erstatning pads, kan mange eiere eller reparasjon stasjoner har feil installert erstatning pads og annullert garantier. Bakre bremseklosser

grunn av eksponering for miljømessige elementer, er det ikke uvanlig for de bakre bremseklosser på Ford 500 å gripe seg i bøylen bridge. Denne tilstanden forårsaket pads å kontinuerlig gni på rotoren og skape overdreven brems støv og dra støy mens tidlig iført ned.

Selv om det ikke fjerner mandatoryto parkeringsbremsen kabelen fra bøylen når du skifter pads, er det viktig å være forsiktig med å tillate frakobling av håndbrekket fra bøylen når betjene pads og /eller rotorer.

Fjern de to caliper bolter og deretter arbeide bøylen ut av rotoren og bridge. Ta elektrodene fra ankeret, noe som kan innebære alvorlige nysgjerrige av putene fra broen hvis de er beslaglagt. På grunn av dette, anbefales det Ford Motor Company utskifting av våren klippet hardware festet til ankeret.

Store mengder grafitt-basert anti-seize compound eller høy temp silikonbasert brems glidemiddel vil hjelpe de nye pads glir ordentlig sammen fjærklemmene. Vær forsiktig så du ikke får mye av smøremiddel eller sammensatte på rotorene, men hvis du gjør det, tørke det av med en butikk fille.
Bak Calipers

bakre kalippere på 500 ansette en skrue-in caliper stempelet. Hva skiller disse calipers fra andre biler som benytter skivebremser bak er skruen for stempler. Selv om ikke det eneste kjøretøyet til å bruke denne type caliper, mangel på kunnskap om bøylen når du forsøker å trekke stempelet kan skade komponenten. Den venstre bakre caliper stempelet skruer inn stempelboringen som de fleste konvensjonelle skru inn stempel calipers hjelp med urviseren. Trykket blir nødvendig å ha til stempelet mens de gjør dette, så vel som bevissthet til gummistempel støvelen. Om bagasjerommet ikke dras med stempel eller kan ikke erstattes skikkelig, er å erstatte bøylen anbefalt siden ytterligere forurensning til stempelet kan forekomme.

Høyre bak caliper benytter en mot tilbaketrekkingen bevegelse, bruk av samme mengde press til stempelet mens du gjør det. Med tre ting å gjøre og se på mens trekke stempelet, er oppgaven vanskelig og frustrerende.

Bak rotorer
p Hvis de bakre rotorene blir erstattet , er fjerning av kalipperens ankerbolter nødvendig først. Ford Motor Company også sterkt anbefalt utskifting av disse boltene. Når ankeret er fjernet, har en monteringsskrue rotoren til navet. Å fjerne skruen, vil en slagtrekker med riktig størrelse Phillips hodet litt og en hammer hjelpe. Når skruen er fjernet, fjerne rotoren og erstatte det. Rengjør ny rotor med brems renere som nye rotorer er belagt med en rustbeskyttelse løsning som kan skade overflaten av nye pads og /eller skape alvorlig røyking og svidd lukt når test kjøring.
Seating de Pads

Når rotorer, pads og kalipere er byttet ut, og hjulene er tilbake på 500, start motoren og bruke 30 pounds av press på bremsepedalen for ett helt minutt. Dette vil sikre bremseklossene holder seg til bøylen og setet mot rotoren før bøylen er forurenset. Slå av motoren og teste bremsepedalen for fasthet ved å pumpe det et par ganger før test kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57329.html

Previous:
Next:

auto Bremser