Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Kontroller Rotor, Caliper and Wear Indicator


Bilen Bremsesystemet er en av de viktigste komponentene i bilens sikkerhet. Riktig ettersyn og vedlikehold er viktig. Med litt kunnskap og noen verktøy kan du sjekke rotoren, caliper og slitasje indikator for å ivareta sikkerheten for din bremsesystem. Instruksjoner
en

Løsne hjulet slepe nøtter og heve bilen på et sett med bukker. Ta av hjulet og sett slepe nøtter for å holde rotoren, eller plate, på plass. Fjern bøylen. Etter å ha fjernet kalipperens festepinnene, suspendere bøylen med et stykke wire, ut av veien. Ikke la bøylen henger etter slangen og sikre at slangen ikke er vridd eller skades.
2

visuell kontroll av rotor eller plate, overflate for scoring eller annen skade. Hvis det er dyp scoring eller not på rotoren, eller plate, vil det trolig må byttes. Sørg for å sjekke begge sider av rotoren, eller plate, for skade. Kontroller hjullager å sikre at de er riktig installert.
3

Sjekk rotoren, eller plate, løpe ut. Dette kan gjøres med et måleur plassert en halv tomme fra kanten av rotoren, eller plate. Sett indikatoren på null og snu rotor eller plate. Det bør ikke overskride den tillatte løp ut tiden som angitt i bilens manual. Hvis den gjør det, bør det dreie av en maskin butikk.
4

merke slitasjeindikatoren plassert på undersiden av bøylen. Dette er et vindu som viser slitasje på bremseklosser. Legg merke til hvor nær slitasjeindikatoren er til rotoren, eller plate, noe som indikerer at bremsene trenger endringer.
5

Inspiser bremseslangen for lekker, skade, sprekker eller andre problemer. Hvis det er problemer, må slangen skiftes ut. Hvis ikke, la som er og lage et notat for å sjekke igjen ved neste brems inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56827.html

Previous:
Next:

auto Bremser