Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Dodge Durango

The Dodge Durango har en av to typer bremsesystemer på baksiden av kjøretøyet, trommel eller skivebremser. Skivebremsene er lettere å erstatte deretter trommelbremser og de fungerer mer effektivt også. Hvis Durango har skivebremser bak les videre for å lære hvordan du bytter dem i et par timer. Du trenger
Bil jack
4 Jack står
Momentnøkkel
Mekanisk ledning
C-klemmen
Brake deler renere
Brake sko fett
2 Innenbords brems pads
2 utenbordsmotor bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Løft Durango av bakken med en bil jack. Støtte bilen på alle sider med bukker. Hold barn og små dyr ut av nærhet når du bytter bremsene.
2

Løsne mutrene på hjulene med en momentnøkkel. Ta av hjulet og dekk forsamlinger og sett dem til side, møte opp, for å unngå skade.
3

Komprimer bøylen og fjern den ved å løfte toppen opp og av bøylen adapter. Henge bøylen fra Durango er rammen med mekanisk wire.
4

Fjern de indre og ytre brems sko fra bøylen adapter. Ta ut topp og bunn anti-rangle fjærer. Hold fjærene separert, som de ikke er utskiftbare.
5

Trykk stempelet inn i boringen med en C-klemme. For å hindre skader på stemplene, setter en gammel bremse sko i mellom C-klemmen og caliper stempelet. Fjern C-klemmen.
6

Tørk ned bøylen montering adapter og anti-skrangle fjærer med brems renere. Smør anti-rangle fjærer med brems fett. Installer den nederste anti-skrangle fjærer, etterfulgt av den øverste anti-skrangle fjærer.
7

Installer innenbords bremse sko etterfulgt av de utvendige bremseklossene. Sett på bøylen og hjulet og dekk forsamlinger. Senk bilen til bakken og pumpe bremsene til sete stemplene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57018.html

Previous:
Next:

auto Bremser