Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fikse Tilbake Bremser på en Jeep Cherokee

Jeep Cherokee bruker trommelbremser på bakhjulene, som bruker bremsesko stedet for pads. Disse bremseskoene må byttes over tid, og de trenger å byttes ut på begge sider sammen. Fikse trommelbremser og erstatte skoene er ikke lett, men. De trommelbremser inneholde flere fjærer, vaiere og følgesvenner som må fjernes fra forsamlingen til å endre sko. Du trenger
Jack står
Store blokker
hjulmutternøkkel
Tenger
Bremsesko
høy temperatur fett
U-klipp, skiver, hold-down fjærer, holderne og pins
Vis flere instruksjoner
en

Løft og støtte Cherokee bakenden på bukker, og deretter fjerne begge bakhjulene. Blokkere forhjulene.
2

Fjern våren nøtter fester brems trommer til hjulet studs og fjerne trommer. Hvis trommene står fast, trekke bremseskoene ved å fjerne tilgangen pluggen på baksiden av backing plate og bruke en brems verktøy og skrutrekker for å sikkerhetskopiere av justeringsskruen.
3

Koble U-klipp og vaskemaskin som fester adjuster kabelen til håndbrekket, og fjern deretter retur fjærene (primær og sekundær) fra ankeret pin. Fjern hold-down fjærer med sine kortholdere /pinner, og plassere klemmer på hjulet sylindere for å holde stemplene på plass.
4

Fjern justerings spaken, justeringsskrue og våren fra forsamlingen, etterfulgt av justerings-kabel og kabel-guide. Du kan nå fjerne ledende og etterfølgende bremseskoene sammen med parkeringsbremsen strut. Ta av håndbrekket ved å koble sin kabel.
5

Rengjør og smør anker pin og sko kontaktflater på støtte plate ved hjelp av en høytemperatur universalfett. Smør justeringsskruen, justering kabelføringer, håndbrekket og spake dreiepinne med samme fett.
6

Koble håndbrekket til den nye etterfølgende bremseskoen ved hjelp av en ny vaskemaskin og U-klipp . Fjern klemmene på rattet sylinder, fest spaken til kabelen og installere de nye skoene til plate. Bruk nye hold-down fjærer, retainers og pins med sko.
7

Koble til parkeringsbremsen spankulere og våren, guiden plate og justering kabelen på anker pin, og returfjærsystemet på tallerkenen . Koble regulatoren wirefører på etterfølgende bremseskoen.
8

Smør justeringsskruen og montere den i sin stjerne hjulet socket. Re-installere skruen, sammen med sin våren og spak, og koble den til justering kabelen.
9

Juster bremsesko til de passer bare i bremsetrommelen, så re-installere trommelen . Trekk håndbrekket kabelen forsiktig å komprimere sko.
10

Sett Jeep i nøytral, slik at forhjulene er fortsatt sikkert blokkert. Roter trommelen for hånd og lytte for skoene dra mot trommelen overflaten. Juster stjerners hjulet ved å sette en brems skje i backing plate er justering åpningen til du hører bare en liten luftmotstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57199.html

Previous:
Next:

auto Bremser