Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Hayes Brake Pads

Hayes bremseklosser er laget for sykler. Selv om disse typer pads startet som et avansert bremsesystem på sykler, er de nå brukes på motorsykler også. De kan være laget av keramikk eller en metallisk forbindelse. Elektrodene er ofte brukt i forbindelse med en bremse rotoren system i motsetning til en felg-basert bremsesystemet. Alle bremseklossene er slitedeler, som betyr at de vil slites ned etter hvert. Hvis du eier en sykkel og bremseklossene slites ned til 1/8 tommer tykke, erstatte dem. Du trenger
Needle nese tang
Cone skiftenøkkel
Stikknøkkel og socket sett (metrisk)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sykkelen dekk . Dette vil variere sterkt avhengig av typen av sykkelen må. For eksempel, for sykler, ta av bremsing mekanisme (igjen, dette vil variere avhengig av stilen av sykkelen du har - terrengsykkel, touring sykkel, 10-hastighet, etc.), og skifte sykkel i det minste tannhjulet. Slipp deretter hurtigkoblingen for sykkelen og dra hjulet ut. For motorsykler, bruke tang til å trekke splinten ut av navet mutter, og bruke en pipenøkkel til å løsne /fjerne hub mutteren før slippe hjulet ned.
2

Ta elektrodene. Når hjulet er ute av veien, ta tak i tappene på bunnen av putene i Hayes skivebrems og trekke dem ut av bøylen.
3

Sett inn de nye putene. Installasjonen er det motsatte av fjerning.
4

Spre pads ved hjelp av membran fastnøkkel. For å gjøre dette, legg enden av kjeglen skiftenøkkel mellom bremseklossene og presse i å sikre at elektrodene er presset godt inn i bøylen.
5

Sett hjulet tilbake på. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57200.html

Previous:
Next:

auto Bremser