Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Inspiser en Bremsebelegg Før installering

Noen biler med skivebremser har vidåpne felger og lett tilgjengelig og visuell calipers å tillate deg å se i på pads å overvåke deres tykkelse. Selvfølgelig kan du ikke se inboard pad, så du får bare halve jobben gjort. Og bare fordi det visuelle utenbordsmotor pad har nok av friksjon materiale betyr ikke alltid innenbords pad gjør også. Noen biler tilbyr ikke selv luksusen av å se påhengsmotoren pad uten å fjerne hjulet, og for andre kjøretøy, må du fjerne bøylen for å se slitasjen på klossene. Du trenger:
Floor jack
Jack stand (er)
Hjulkile
1/2-inch stasjonen breaker bar
1/2-inch stasjonen socket satt
1 /2-tommers skralle
Dybdeanlegg
Lommelykt
Flathead skrutrekker Vis
strikken
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel
Flere Instruksjoner

1

Parker bilen på en flat, asfaltert underlag. Trekk til håndbremsen, hvis du sjekker de fremre bremseklosser, men ikke bruke den hvis du sjekker de bakre pads. Mange bakre skivebrems kjøretøyer innlemme bøylen som en del av bremsesystemet, og hvis du sette på parkeringsbremsen, kan du ikke være i stand til å fjerne bøylen å inspisere pads.
2

Place et hjul chock bak en av bakhjulene hvis du sjekker de fremre pads eller foran en av de fremre dekk hvis du sjekker de bakre pads.
3

Bryt slepe nøtter løs på både venstre og høyre dekk av akselen du inspiserer pads på å bruke en breaker bar og en stikkontakt. Løft akselen, en side om gangen, med gulvet jack og plassere støttebenet (r) i et trygt og sikkert sted. Du kan inspisere den ene siden om gangen eller løfte begge sider for å heve hele aksel. Fjern lug nuts og hjulet.
4

Se på bøylen for å se om det er en koøye i dashbord av det. På noen biler vil dette gi deg en visuell av puten fra siden. Sammenlign avstanden av støtteplaten for puten på overflaten av rotoren. Noen kjøretøy kan ha en metal hardware klipp hindrer deg fra å inspisere pads på denne måten. Og noen kanskje ikke engang har et koøye. Uansett om bilen går eller ikke, er den beste måten å inspisere pads for at du fjerner bøylen.
5

Finn de to caliper bolter og fjerne dem med skralle og en stikkontakt. Noen ganger en bolt er forskjellig fra den andre, så ta hensyn til som er den øvre og nedre som du fjerner dem.
6

Lirk bøylen off pads og rotorer (og i noen tilfeller, elektrodene skal festes direkte til bøylen som du lirker den av) med flatt skrujern. Ta elektrodene fra bøylen eller bøylen anker, og igjen, i tilfelle du er bare inspisere dem og ikke erstatte dem, innlemme et forhold til hver pad og sin posisjon i anker eller caliper å erstatte det på samme måte du fjernet den.
7

Bestem slitasje av hver pad. Ting å se etter er at putene er iført jevnt med hverandre og jevnt over sletten til den enkelte pad selv. Ujevn eller vinklet slitasje på en enkelt pute kan bety puten er å bli spent eller sitter fast i ankeret. Ujevn slitasje mellom de to putene kunne bety en pad ikke sklir godt eller sitter fast i ankeret. Tykkelsen av friksjonsmaterialet av elektrodene som har på seg jevnt og riktig er like viktig. Avhengig av kjøreforhold og bremsing vaner, ønsker deg en god tykkelse på puten.
8

Bruk dybdemåler for å måle tykkelsen på puten i 1/32-inch trinn (vanlig US-mål) . Plasser dybdemåler stopp på friksjon materiale av puten og ned hendelen til backing plate av puten for å få lese.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57153.html

Previous:
Next:

auto Bremser