Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en Ford Intake Plenum

Inntaket plenum på en Ford bil eller lastebil forbinder spjeldhus til inntak manifold. Overtrykk er funnet på drivstoff injiseres kjøretøy, og for det meste, bytt forgasseren en gang funnet på motorer med forgassere. Skifte inntak plenum på en Ford kan være nødvendig på grunn av skader på eksisterende plenum, eller som en motorytelse forbedring ved å installere et stort plenum og gasspjeld. Du trenger
Flat-skrutrekker
Ratchet og utvidelse
8mm og 10mm stikkontakter
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern minuspolen fra bilbatteriet. Plasser minuspolen ut av veien, så det vil ikke tilfeldigvis svinge frem og ta på minuspolen på batteriet.
2

Bruk en flat skrutrekker, fjern klemmene fra luftinntaket røret i spjeldhuset, og ved luft-boksen. Koble fra gummislanger fra inntaket rør for hånd. De gummislanger vil bare passe på sin opprinnelige posisjon, slik merking slangene er unødvendig.
3

Koble PCV, IAC, og TPS slangene fra spjeldhus for hånd. Den flat skrutrekker kan være nødvendig å hjelpe lirke slangene fra spjeldhus porter.
4

Hekt de to el-kontakter fra gassen kroppen ved å trekke dem fra kontakten sin og legg dem til side.

5

Løsne bolten som fester EGR ventilen til plenum. Bolten er ofte en 10mm bolt og mutter som kan fjernes med en 10mm pipenøkkel.
6

Fjern de fem skruene som holder inntak plenum til inntak manifold. En pipenøkkel og utvidelse, sammen med en 8mm socket, vil nå hver av boltene for fjerning. Med de fem boltene ut av veien, løfter plenum fra motoren.
7

Sett den nye plenum på plass og installere de fem 8mm bolter med socket og utvidelse. Stram boltene til ca 25 fot-pounds.
8

Koble til EGR ventil med 10mm bolten og stram med socket og skralle.
9

Koble PCV, IAC og TPS slanger til sine respektive steder ved å trykke dem på for hånd. Skru inn de to elektriske koblinger.
10

Installer luftinntaket røret ved å skyve enden på spjeldhus i den ene enden, og luften boksen i den andre. Stram de to klemmene ved hjelp av en flat skrutrekker.
11

Installer gummislanger inn i luftinntaket tube fjernet tidligere i løpet tube demontering.
12

Installer negative batteriet føre til batteriet og skru terminalen med riktig nøkkel til terminalen er tettsittende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60940.html

Previous:
Next:

auto Bremser