Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Strap en bil til en Wheel Lift på en Wrecker

Wheel heiser, eller stropper som de er oftere kalles, er å løfte en del av en konvensjonell wrecker, eller bergingsbil. Slyngen heves og senkes ved hjelp av en hydraulisk jenta. Når senket, den er koblet til bilen etter spesialitet slep kroker som er knyttet til tunge kjeder. Det er mange design av kroker og kjettinger som er spesielt produsert for å feste til understellet av kjøretøyene som blir slept. Å ha riktig utstyr er kritisk viktig å unngå skader på kjøretøyet under tauing prosessen. Instruksjoner
en

Senk jenta linje ved å betjene Hev og senk bryteren for å slippe slepet seilet ned. Tilbake til wrecker på plass, enten foran eller bak på kjøretøyet, avhengig av om bilen er foran eller bakhjulsdrift. Slep bilen forfra hvis det er forhjulsdrift og bakfra hvis det er bakhjulsdrift. Nudge gummi stropper mot støtfangeren på bilen. I noen tilfeller, plassere en støtfanger beskytter mellom heisen slynge og støtfangeren hvis støtfangeren er av plast.
2

Slide slep kroker under bilen og fest dem i henhold til produsentens anbefalinger. De fleste produsenter tilbyr spilleautomater eller maljer å sette inn krokene inn som vil sikkert kunne løfte bilen. Når programmet er installert, tett låse ledd i kjeden inn krokene på nedre bar av wrecker slynge.
3

operere heisen bryteren for å stramme tjenestepike kabel og løft foran eller bak av bilen. Hvis tauet bakfra, sørg for at forhjulene på bilen er rett og binde ned rattet. Taue bilen til sin tiltenkte destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61585.html

Previous:
Next:

auto Bremser