Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Plastic Push Lukking på en Caravan

En plast push-lås er en enkel klinke som brukes for festing stoff, paneler eller andre materialer sammen. Siden campingvogner trenger å være lett, men likevel sikker, plast push-festene er et holdbart og billig verktøy som brukes for å feste deler av interiøret sammen. En plast trykk festeelementet er som en skrue. Men den har to ben som spriker når den settes inn i et hull for å kile den på plass. Fjerne en lås er en enkel operasjon, som krever grunnleggende verktøy. Du trenger
Flat ledet skrutrekker
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

rydde området rundt plast push-lås, hvis du kan. Siden en campingvogn er en liten plass du ikke ønsker å banke noe over, eller uhell bash veggen med albuen din hvis du drar på låsen når du fjerner den.
2

Wriggle plast push-lås med fingertuppene, for å vurdere hvor godt den er festet til campingvognen. Hvis den er løs, kan du bare dra den ut med fingrene.
3

Skyv kanten av flat-headed skrutrekker under kanten av plast push-lås. Lirke det oppover for å fjerne låsen. Hvis det sitter kilt, gå til trinn 4..
4

Bruk tang til å ta tak i pinnen som er plassert på hodet av plast presse fastener.The pin splays bena for å holde festet i sted. Hvis det er svært liten, kile den flate ledet skrutrekker under pinnen hode først å flytte det oppover og deretter lirke den ut av sentrum av festet.
5

Fjern resten av kroppen av plast push-lås med tang. Ta tak i kanten på festet sikkert og slepe den slik at den er sluppet.
6

Vri låsen med tang, hvis det er ordentlig fast i hullet. Slå den venstre og mot klokken. Dette vil løsne det opp. Siden plast trykk ikke festeanordningen er festet inne i et sterkt materiale, såsom mur eller betong, er det vanskelig å fjerne. Den trenger rett og slett en sterk vri og heftig trekk for å få det ut av hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61152.html

Previous:
Next:

auto Bremser