Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage Hard Brake Lines

Hard bremseslanger er standard utstyr på personbiler, lastebiler og trailere. Linjene, laget av galvanisert stål rør, bære bremsevæske fra master sylinderen til brems differensial og foran og bak bremser. Mens lage bremseslanger er ikke spesielt vanskelig, må du garantere at par linjer fra master sylinderen til brems differensial er like lange for å sikre jevn bremsing. Du kan ta vanskelige bremseslanger med riktig størrelse rør og fittings for bremsesystemet funnet på din bil, lastebil eller tilhenger. Du trenger
galvanisert stål brems rør
Tubing Bender
Tubing cutter
Kompresjonskoblinger
Fakling verktøy
Fastnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

måle lengden på en eksisterende eller skadet hardt brems linje som kobler mellom master sylinder og brems differensial. Hvis en ny linje er nødvendig, måle avstanden fra den riktige master sylinder passer til den aktuelle brems differensial montering og legge 16 inches å tillate konfigurere de nødvendige bend.
2

Skjær en del av galvanisert stål brems linje i dimensjon ved hjelp av en slange cutter. Linjen vil være dimensjonert for den eksakte lengden etter at den er konfigurert.
3

Lag en "S" bend (toveis bend) nær den ene enden av linjen ved hjelp av en slange bender . La enden av linjen for å utvide forbi foran svingen nok til å gjøre en rett-på tilkobling på bremsen differensial.
4

Slide en kompresjonskoblingen på enden av den rette delen nær toveis sving, noe som gjør at gjengene på montering ansiktet montering på bremsen differensial. Flare slutten av linjen på den rette delen med en fakling verktøyet.
5

Skyv beslaget mot blusset enden av linjen. Træ passer inn i riktig port på bremsen differensial hånd. Beslaget skal strammes senere.
6

Etablere graden av svingen som er nødvendig på den øvre delen av linjen for å få en rett-på tilkobling til riktig montering på master sylinder. Marker punktet der svingen er nødvendig.
7

Løsne og fjern den nedre montering fra bremsepedalen differensial hånd. Bøy bremsen linjen på mark ved hjelp av slangen bender.
8

Træ nedre montering på bremsen differensial hånd. Avgjøre om den øvre svingen må bli forskjøvet til å tillate en rett-på tilkobling. Fjern linjen og ta den endelige justeringen ved hjelp av slangen bender.
9

Fest den nedre passende å bremse differensial hånd. Merk punktet der den øvre enden av linjen er kuttet til riktig lengde på hovedsylinderen. Løsne den nedre beslaget. Fjern linjen og kutte den på mark med den slangen cutter.
10

Skyv øvre kompresjonskoblingen på linjen, slik at beslaget er vendt riktig å legge til master sylinderen. Flare slutten av linjen ved hjelp av fakling verktøyet. Fest brems linje beslag på bremsen differensial og master sylinder. Stram komprimering inventar ved hjelp av en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59150.html

Previous:
Next:

auto Bremser