Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Econoline Rear Brake Drums

The Ford Econoline van-serien, også kjent som E-serien van, er omtalt i tre forskjellige størrelser; halvt tonn, trekvart tonn og 1 tonn. Bakre trommelbremser pleide å komme standard på de eldre varebiler, men nå er de kanskje har skivebremser bak også. Uansett hva størrelsen på Econoline van, fjerne bakre vals benytter den samme prosedyren, vil imidlertid størrelsen på trommer være mindre for den halvt tonn og større for trekvart og ett-tonns varebiler. Du trenger
Bil jack
Jack står
Lug mutter skiftenøkkel
Momentnøkkel
Socket satt
Dead-slag hammer
Penetrating smøremiddel
Brake justering skje
Thin flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Ikke håndbremsen da dette vil låse bremseskoene til de bakre trommer og hindre fjerning av trommer.

2

Sprekk de bakre slepe nøtter løs en fjerdedel bruker lug mutter skiftenøkkel før du løfter van.
3

Hev bakakselen med en bil jack og støtte akselen på to bukker på hver side av differensialen.
4

Fjern lug nuts fra utspringet studs og deretter fjerne bakhjulene.
5

Prøv å trekke trommer av skoene første hånd. Hvis trommelen er festet til hjulet hub av rust og korrosjon, spray penetrerende smøremiddel rundt omkretsen av trommelen-til-hub tilkobling og la det trekke i 10 minutter eller så.
6

Bruk dead-slag hammer å slå trommelen mellom lug studs. Vær forsiktig så du ikke treffer stendere og ødelegge gjengene. Spinn trommelen og fortsette slående det før det støt gratis fra navet.
7

Prøv å trekke trommelen av for hånd igjen når trommelen er fri fra navet. Hvis den ikke ønsker å gå av, er det mest sannsynlig på grunn av skoene som blir hengt opp på en innvendig leppe eller ryggen av trommelen.
8

Finn justering portal på baksiden av backing plate nederst. Fjern gummi pluggen (hvis aktuelt) og sette inn en skrutrekker til å flytte bremsen skoen stillehendel av bremsen justeringsskruen.
9

Bruk bremsen justering skje for å snu star-hjulet justeringsskruen. Det vil slå begge veier, så du må føle hvis trommelen (e) blir strammere eller løsere og deretter spille hvilken vei på hver side slik at du kan reversere prosedyren når det gjelder tid til å bytte trommer. Justere bremsene ved å dreie på star-hjulet justering før det tillater deg å fjerne trommelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57487.html

Previous:
Next:

auto Bremser