Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Drum Brake Pads

Drum bremseklossene er mer populært kjent som bremsesko. Før innføringen av skivebremser, ble trommelbremser omtalt på både foran og bak aksler av kjøretøy. Fordi skivebremser er mer effektive, ble trommelbremser brukt i den bakre på mange biler med skivebremser omtalt på forsiden. Dette er en vanlig standard i dag, er imidlertid flere biler nå med både foran og bak skivebremser. Fordi bakre trommelbremser bare gi 25 til 30 prosent bremseegenskaper, de bærer ut sakte og erstatte dem er ikke så vanlig som foran bremser. Du trenger
Kjøretøysspesifikk reparere manuell
Vehicle jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Socket satt
Hammer
Drum brems justering skje
Spårskruvmejsel satt
Bremsefjær tang
Brake sko hold-down våren verktøy
Replacement bremse sko
Replacement brake shoe våren maskinvare
Brake clean spray
Emery klut
Anti- gripe sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapslene eller center cap eventuelt å få tilgang til mutrene på bakhjulene. Sprekk til hjulmutrene løs med hjulmutternøkkel, men ikke fjerne dem, vil en kvart omdreining nok.
2

Løft bakakselen, en side om gangen, med bilen heisen og deretter støtte bilen på bukker på et egnet sted som bakrammen jernbane, rocker panel eller bakakselen hvis det er aktuelt. Ikke sett på parkeringsbremsen før du løfter. Dette vil låse bakbremsene og hindre deg i å fjerne trommelen og service bakbremsen sko.
3

Finish fjerne slepe nøtter og deretter fjerne hjulene.
4

Fjern trommer. Drum fjerning prosedyrer vil variere mellom forskjellige merker og modeller. Referere til en bestemt reparasjon manual for deg bilen. Noen anvendelser krever at de-justering bremseskoene innover for å tillate fjerning av trommelen. Dette kan gjøres med en brems sko skje og en flat skrutrekker. Noen trommer kan komme med en enkel slag fra en hammer for å bryte den fri fra den bakre hub. Noen trommer kan ha beholdt skruer eller bolter som må fjernes før du fjerner trommelenheten. Noen eldre trommer kan ha innebygd kulelager og krever fjerning av en splint, castellated cover, spindelen mutteren og ytre peiling for å fjerne trommelen.
5

Leave ene siden av skoen forsamlingen intakt for henvisning når du skifter sko på den andre siden.
6

Fjern Returfjærer på skoene først. Igjen, kan forskjellige merker og modeller ansette to øverste returfjærer, ett per sko, mens andre kan ha en øvre og nedre returfjær. Ved hjelp av et par av brems våren tang vil gjøre jobben enklere, men i enkelte programmer, kan et godt sett med nebbtang også brukes.
7

Bruk bremsen hold-down våren verktøy for å fjerne hold nede fjærer ved å trykke på hold-ned pinnen på backing plate med en finger og plassere verktøyet på våren. Trykk inn verktøyet og drei våren til hakket i kopp våren linje med sporet av hold-down pin. Slipp verktøyet og la våren til å sprette ut, og ut av skoen.
8

Fjern eventuelle gjenværende kilder. Utgivelsen av skoene gjør at du kan manipulere dem for å gjøre noen andre lavere fjæren (e) som holder dem sammen for hånd lett.
9

Fjern parkeringsbremsen mekanismen fra parkeringsbremsen skoen. Igjen kan dette inneholde en rekke ulike prosedyrer per merke og modell. Se i repair manual for riktig prosedyre.
10

Fjern selvjusterende mekanisme. I noen tilfeller kan det selv-justereren kabel også kreve fjerning. Vaske av mekanismen med brems rengjøring spray og påfør et tynt lag med anti-seize compound på gjengene på komponenten, hvis det er aktuelt.
11

Spray backing plate med brems ren spray og la det tørk grundig. Bruk et stykke Emery klut til å rengjøre av rust, rust eller brems støv buildup på skoen kontaktpunktene til backing plate. Det er tre per side. Påfør et tynt lag med anti-seize compound til kontaktpunktene.
12

Installer de nye skoene ved å reversere prosedyren du ansatt for å fjerne dem. Dette vil kreve feste parkeringsbremsen mekanismen først. Bruk den andre montert side som referanse for å erstatte dem riktig. Vær oppmerksom på at enkelte bakbremsens sko har forskjellige størrelser sko. I søknaden, er den mindre skoen alltid plassert mot fronten av kjøretøyet og det større skoen mot kjøretøyets bakre del. Bruk alltid en ny bremsefjær hardware kit når du skifter sko. Fjærspenningen kan bli kompromittert etter fjerning og fra normal slitasje og forringelse.
13

Ikke bytt trommelen på den nylig montert side slik at du kan bruke den som referanse på nytt hvis det er nødvendig når du skifter det motsatte side.
14

Bytt begge trommer siste. Juster bremseskoene utover eventuelt når trommelen er installert ved hjelp av bremsen skje og en flat skrutrekker. Juster dem slik at du kan spinne trommelen for hånd, men det vil ikke slå en fullstendig revolusjon.
15

Skift dekk, slepe nøtter og dreiemoment dem til den spesifikke moment spesifikasjonen som kreves for kjøretøyet. Denne informasjonen vil være tilgjengelig i reparasjon håndboken. Bruk momentnøkkel og en stikkontakt for å utføre dreiemoment prosedyre og trekk dem i en stjerne eller krysser mønster.
16

Senk bilen og teste parkeringsbremsen for riktig spenning ved å bruke den og gjør at det holder bilen i gir. Prøvekjør bilen og sjekke bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57486.html

Previous:
Next:

auto Bremser