Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Pathfinder Brake Pads

Bremsesystemet på din Nissan Pathfinder er en av de viktigste sikkerhetsfunksjonene på kjøretøyet. Pålitelig, avhenger konsistent bremsing på en godt vedlikeholdt, jevnlig inspisert bremsesystemet. Slitte bremseklosser kan resultere i ujevn bremsing, vanskeligheter med å stoppe, støy ved bremsing, og stor slitasje på andre bremsing og styring komponenter. Bremseklossene er billig og relativt enkelt å erstatte. Med noen få håndverktøy, kan denne jobben bli utført i en innkjørsel eller garasje. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
8 tommers c-klemme
Sockets og pipenøkkel
Tenger
Brake fett
Hjulklosser

Vis flere instruksjoner
fjerning og installasjon
en

Park din Nissan Pathfinder på et flatt og jevnt underlag med parkeringsbremsen fullt engasjert og hjulene strupt. Løft fronten av Pathfinder og støtte den med bukker plassert sikkert under fronten tverrbjelke.
To hjul /dekk montering.

Fjern mutrene som fester hjul /dekk montering til navet. Til mutrene er fem eller seks store sekskantmutterene plassert i et sirkulært mønster rundt sentrum av hjulet. Bruk hjulmutternøkkel å slå mutterne mot klokken til de kan bli fjernet fra gjenger. Ta av hjul /dekk montering fra Pathfinder ved å trekke sidene av hjul /dekk direkte bort fra hjulet hub.
3

Bruk 8-tommers c-klemme for å fullt komprimere bremsekalippernes. Plasser den faste kjeve av C-klemme over baksiden av bremsekalippernes og stramme skruen puten på det ytre bremsekloss inntil bøylen er helt sammentrykket. Vær forsiktig så du ikke klemmer eller bøyes bremsen linjen på baksiden av bøylen. Ta av c-klemme.
4 Brake rotor med caliper fjernet.

Fjern den nedre lysbilde bolt fra bøylen med pipenøkkel. Slå raset bolten mot klokken til den er løs og trekk den rett ut av baksiden av bøylen. Pivot bøylen opp og skyv bremseklossene ut av holderne ved å trekke pads bort fra bremse rotoren. Trekk holderen klipp ut av holderne ved å bruke tang. Eventuelle mellomlegg vil komme ut med bremseklossene og bør installeres på nytt i samme posisjon på de nye putene.
5

Grease hjørnene bremseklossens retainer klipp og installere dem i sporene i puten holderen. Installere nye bremseklosser ved å skyve dem inn i sporene i bremsesystemet stopperne til de er plassert mot bremse rotoren. Sving bøylen ned i stilling. Skyv den nedre caliper lysbilde bolt inn i den nedre hullet på baksiden av bøylen og vri den med klokken med pipenøkkel til den er godt strammet. Juster hullene i hjul /dekk montering med gjenger på navet og installer slepe nøtter. Bruk hjulmutternøkkel å trekke til mutrene ordentlig. Gjenta trinn 2 til 5 på alle hjul som skal ha bremseklossene skiftes. Prosessen er identisk for bakbremsene, bortsett fra at bilen bør støttes med knekt står plassert godt under bakakselen med forhjulene chocked.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58421.html

Previous:
Next:

auto Bremser