Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Test en 2001 Blazer Fuel Pump

Hjertet av en 2001 Chevy Blazer drivstoffsystem er den elektriske drivstoffpumpen er montert internt i drivstofftanken. Drivstoffsystemet på Blazer er ganske sofistikert, noe som gjør feilsøking en vanskelig prosess. Strømforsyningen til drivstoffpumpen er datamaskinen drives og rutes gjennom flere sikringen blokker og en bensinpumpe relé. Når drivstoffsystemet problemer oppstår en av de første mulige årsaker for å eliminere er drivstoff filter. Du gjør dette ved å erstatte det. Filteret er plassert under Blazer nær førersiden frame rail mellom drivstofftanken og motorrommet. Du trenger:
Vernebriller
Fuel trykkmåler
Vise grep
Brannslukningsapparat
Fuel filter
Fuel banestrekning
Ikke-metallisk hammer en mobiltelefon-kamera
Startfluid
Vis flere instruksjoner
en

Spray en liten mengde startgass inn i Chevy Blazer er aircleaner mens spy starteren. Hvis Blazer starter opp et øyeblikk og boder noen sekunder etter start væske forsvinner det indikerer et drivstoff problem.
2

Sjekk sikringsskapet for noen sikringer som er gått. Dette krever trekke sikringen ut hver, en om gangen. Sjekk hver sikring og erstatte den før trekke en annen. Å diagnostisere en blåst sikring holde den opp mot lyset;. Hvis det er gap eller misfarget brenne merke i metall sette erstatte den med en sikring av samme farge og strømstyrke
3

Fjern toppdekselet fra kretsen boksen som ligger under panseret, på førersiden i nærheten av brannmuren. Sjekk alle sikringene ved å trekke en ut å sjekke det og erstatte den før trekke en annen. Knips et bilde av kretsen boks med en mobiltelefon-kamera før du tar ut bensinpumpen stafett. Fjern bensinpumpen stafett fra kretsen boksen. Releet er merket og trekker ut som en sikring, hvis releet lukter brent eller tilkoblingene er korrodert, må den eller få den testet. De fleste auto deler butikker kan teste pumpe rele.
4

Tråd drivstoff trykkmåler på Schrader ventil plassert på et drivstoff linje eller drivstoff rail, under panseret. Den Schrader ventil ser ut som en ventilspindel på et dekk, bør den ha et plastlokk over den. Ventilen plassering varierer på grunn av den annen type av innsprøytninger i systemer som brukes. Spore drivstoff linjer ut av inntaket til Schrader ventil er plassert.
5

Plasser drivstoff trykkmåler i lys og vri om nøkkelen til på-posisjon, bør dette kjøres drivstoffpumpen for noen sekunder. Det anbefales at drivstoffsystemet sykles ved å vri nøkkelen av og på tre eller fire ganger for å få en nøyaktig trykkmåling, dette krever en 20 sekunders pause mellom sentrale sykluser. Vanligvis et trykk på 55-61 psi, med nøkkelen på og motor ikke kjører, viser bensinpumpen fungerer som den skal.
6

overvåke trykket hvis det var innenfor det akseptable området når testet. Registrere hvor mye tid det tar for press for å blø ned. Hvis trykkmåleren faller raskt sjekke drivstoff linjer for lekkasjer. Hvis ikke noe press ble oppdaget gå videre til neste trinn.
7

Fjern gasskappe fra Chevy Blazer. Lytt nøye nær påfyllingsrøret mens noen blir nøkkelen til på-posisjon. Bensinpumpen skal få et signal fra maskinen for å kjøre i noen sekunder. Du skal høre et kortvarig motor støy fra bensinpumpen når den kjører. Gjenta denne prosedyren, må du vente 20 sekunder på at datamaskinen startes på nytt. Hvis ingen pumpe støy blir oppdaget kan det tyde på en defekt pumpe eller et strømbrudd til pumpen.
8

Rap drivstofftanken med en ikke-metallisk hammer i et forsøk på å starte drivstoffpumpe. Igjen fjerne bensinlokket og lytte nær påfyllingsrøret mens noen blir nøkkelen til på-posisjon. Hvis du hører pumpen motor, et øyeblikk prøver å starte Blazer. Hvis Blazer starter, bør drivstoffpumpen bli reparert eller erstattet, siden det ikke er praktisk å stadig jar pumpen i drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61490.html

Previous:
Next:

auto Bremser