Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Motorsykkel Veivaksel Gjenoppbygging Verktøy

Noen ganger du vil motorsykkelen for å kjøre bedre og raskere. En måte å sikre dette på er å gjenoppbygge og justere veivakselen i henhold til Mark Bergfelt av Bergfelt Racing. Veivakselen er en enhet som er koblet til fly hjulet. Dens bevegelse driver ram er opp og ned bevegelse . En strammere justering betyr bedre bevegelse. Bedre bevegelse betyr bedre strøm til motoren. V -Block

Ved ombygging en veivaksel , må du justere den. Mark Bergfelt , av Bergfelt Racing , sier du trenger for å sette veivakselen i et par v- blokker , som fungerer som filklør , for å jevn veivakselen i en rigid og stasjonære måte.
Crank peiling og Gear fjerning Sett

fjerne peiling utstyr fra veivakselen kan være en tøff jobb . Tusk har betydning verktøy som glipper en delt plate på hver side under en presset peiling . Når alle skruene er strammet og akselen justeres , er det mulig å løsne peiling ring fra veivakselen for fjerning som er enkel og rask .
Brass Hammer
< br >

Når det gjelder tid til å justere veivakselen halvdelene sammen , Bergfelt stater å bruke en messing hammer. Messing hammere ikke forårsake gnister når den treffer metall, også kalles å være " død". Heller ikke de ødelegge de tyngre metallene , ifølge Grizzly Industrial, Inc.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61065.html

Previous:
Next:

auto Bremser