Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bygge din egen LS Header

Building LS overskrifter er ikke en jobb for en nybegynner eller amatør bil mekaniker. Jobben krever sveising, fabrikasjon, design og mekanisk erfaring at de fleste uerfarne mekanikere ikke har. Overskriften festes til side-portene på bilmotoren og samler forbrenningsgassene fra stemplene og sender dem inn i eksosrørene. Den beste måten å dikte dine LS overskrifter er å kjøpe en header kit. Disse pakkene har overskriften komponentene som kreves for å bygge din egen LS overskrifter for motoren din. Du trenger
målebånd
Båndsag
U-bend
J-bend
Mandrel bøyer
Collectors
Reducers
Pipe flenser og bolter
Vise
Eksos klemmer
Sveiser
Sveising stenger
Grinder
Vis flere instruksjoner
en

Sketch utformingen av LS overskrifter du trenger for å bygge. Bestemme sammensetningen av slangen, vinkelen av hver bit og lengde som kreves for å passe den type motor. Mål avstanden fra stempelet utløpsventiler og fender brønnene i motorrommet. Sørg for layout etterlater nok klaring fra header rør og fendere. Sørg for at du vet nøyaktig ruten for hver header rør før du gjør noen kutt.
2

Skjær den første røret som skal brukes som returpunkt for alle de andre eksosrør. Skjær samme størrelse samlerørledning for begge sider av motoren. Rengjør de skarpe kantene på kutt eller eventuelle grader med vinkelsliperen for å gjøre dem glatte.
3

Skjær en forrett rør for hvert stempel uttak på manifolden. Koble disse forrett rør til header flens og bolt på plass. Skjær den første svingen ut U-bend rør som fulgte med LS header kit. Slipe ned de skarpe kantene og fjern eventuelle grader. Flare endene av de første svingene hvis det er nødvendig for å tillate dem å passe på starteren rør. Sørg for at hver sving er kuttet til design spesifikasjoner.
4

Kutt ned rør fra rett rør som fulgte med header kit. Rengjør kantene med en jeksel. Heftsveis hver slange du klippe som du setter dem på plass for å sikre bitene passer ordentlig. Skjær hver eksosrøret individuelt og rute røret til samlingen røret. Heftsveis hver overskrift røret på plass så når du flytter til neste løp, kan du foreta justeringer i svingene og ruten.
5

Fjern header og klemme hvert ledd på plass. Puss av hver stift sveis, og deretter sveise hele veien rundt hvert ledd, en om gangen. Slipe ned hver sveis til den er jevn. Skissere ferdig LS header slik at du kan bruke samme design på den andre siden. Sørg for at du skriver ned de rørbøyninger brukt, endelige vinkler som kreves og størrelsen på hvert rør. Monter LS overskrifter på manifold

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62279.html

Previous:
Next:

auto Bremser