Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Min Steering Wheel på en 1992 Olds 88

Din 1992 Oldsmobile Eighty-Eight var tilgjengelig med eller uten hva Oldsmobile kalt Supplemental oppblåsbare Restraint System, ellers kjent som kollisjonsputer. Hvis du trenger å fjerne rattet, for å erstatte et blinklys bryter, for eksempel, skiller prosessen bare veldig lett om du har kollisjonsputer. Det er veldig viktig å være oppmerksom på at hvis du trenger å fjerne rattet på Oldsmobile, må du koble fra batteriet og vent i minst 15 minutter før arbeidet starter. Du trenger
5/16 fastnøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Socket
Ratchet
Ratt avtrekker
Momentnøkkel
Flere Instruksjoner

1

Ta batteriet kabelen fra den negative terminalen ved å skru terminal bolten mot klokken med 5/16 fastnøkkel. Finn sikringen kloss under førersiden dash og fjern sikringen merket "SIR". På undersiden av rattstammen, koble den gule ledningen fra kontakten. Kontroller at rattet er låst i rett frem-stilling.
2

Vent 15 minutter for SIR-systemet til fullt deaktivere. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til utilsiktet utløsning av kollisjonsputene.
3

Fjern de fire skruene på undersiden av rattet og fjerne rattet trim brikke /airbag boliger. Plasser forsiktig bolig et sted borte fra arbeidet ditt område, som på en arbeidsbenk, med forsiden opp.
4

Fjern den store mutteren i midten av rattet med skralle og en stikkontakt. Mutteren dreies mot urviseren for fjerning.
5

Installer rattet avtrekker, threading avtrekker bolter bare langt nok til tråden gjennom rattet. Slå midtakselen på avtrekker med klokken ved hjelp av en skiftenøkkel før hjulet løsner fra kolonnen.
6

Sett på rattet og installere låsemutteren. Trekk til låsemutteren til 30 fot-pounds. Sett på rattet dekke og fest den med skruene som ble fjernet i trinn tre.
7

Bytt SIR sikring og koble den gule ledningen under rattstammen. Koble til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62146.html

Previous:
Next:

auto Bremser