Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre MINI bremseklosser

MINI ble opprinnelig unnfanget av British Motor Corporation (BMC) i 1959 og fortsatte i produksjon frem til 2000. Den nye MINI er produsert av BMW og ble introdusert i 2001. MINI kommer som en hardtop coupe med ramme-mindre vindu glass i dørene, og skaper en mer åpen følelse. MINI kommer også som en cabriolet coupe, Clubman vogn eller en Countryman SUV. Alle Minier leveres standard med fire hjul skivebremser som er mer motstandsdyktig mot falme enn trommelbremser. Når slimhinnen slites ned på platen bremseklosser, bør de byttes ut for å unngå rotor skader og gjenopprette bremsekraft. Du trenger
hjulmutternøkkel
Hjulklosser (3)
Scissor jack
Metric skiftenøkkel satt
Flat skrutrekker (valgfritt)
C-klemme
Replacement bremseklosser
sprøyte (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Løsne, men ikke fjern, hjulet slepe nøtter med en hjulmutternøkkel på hjørnet av den bilen du ønsker å begynne med. Blokker de resterende hjulene. Plasser en saks jack under jekkpunktet og vri håndtaket for å heve hjulet ut av bakken litt. Plasser en jack stå under nedre suspensjon kontroll arm. Senk jack, slik at kontrollen armen hviler på støttebenet. Fullfør fjerne mutrene og ta av hjulet.
2

Trekk bremseslitasjen sensor kontakten (hvis montert) rett ut av forsiden av bøylen i mellom bremsekloss og rotoren. Løft fleksibel brems linje fra sin festebraketten på den øvre suspensjon kontroll arm og skyve den til side slik at det ikke er strukket når bøylen er rotert bort fra rotoren.
3

Fjern senke bremsekalippernes festebolt med en skiftenøkkel. Løft bremsekalippernes og roter den oppover. Trekk begge bremseklossene rett ut av bøylen direkte bort fra rotoren. Lirke pads løs med en flat skrutrekker om nødvendig. Kast de gamle pads.
4

Åpne panseret og fjern brems master sylinder cap. Plasser en C-klemme på bøylen som du nettopp fjernet putene fra og stram den slik at stempelet trekker seg inn i bøylen boliger. Fjern klemmen.
5

Sett inn nye pads i bøylen med fôr på hvert vendt innover. Rotere bøylen ned over rotoren. Bytt bøylen bolten og stram til. Skyv bremsen linjen tilbake i braketten. Skyv brems sensor tilbake på plass på bøylen (hvis montert).
6

Monter hjulet og stram til mutrene. Hev bilen med saks jack og fjern jack stand. Senk bilen og trekke til mutrene igjen i et kryss og tvers mønster.
7

Gjenta hele prosedyren for hvert hjul som må bremse service. Observere nivået av bremsevæsken i hovedsylinderen. Fjern overflødig væske med en sprøyte for å bringe nivået tilbake ned til "Full"-merket. Bytt master sylinderen cap og lukk panseret. Pumpe bremsepedalen flere ganger for å sete de nye putene før du kjører din MINI.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58544.html

Previous:
Next:

auto Bremser