Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

1979 Delta Master Cylinder fjerning

The 1918 tillegg av hydraulisk kraft til bremsesystemet alltid forandret måten bilene stoppet. Ikke lenger gjorde kjøretøy krever en ekstravagant serie trinser og spaker for å bringe dem til en stopp, i stedet hydraulikkvæske tok plassen til disse gamle mekaniske systemer. 1979 Oldsmobile Delta 88 lagt litt ekstra innovasjon til Lougheed hydrauliske bremsesystemet: Det pleide motorens vakuum for å forstørre sjåførens fot press på bremsepedalen, i form av en brems booster. Deltas master sylinder, i hjertet av det hydrauliske bremsesystemet, monteres direkte på brake booster, noe som gjør sin erstatning grei. Etter utskifting av master sylinder, må du blø luft fra bremsesystemet. Du trenger Kalkun baster
Liten, stille lukket beholder
Små dreneringspannen
linje skiftenøkkel
Clean, lofri klut
Ratchet
Socket sett
Benk skrustikke utstyrt med gummi kjeve beskyttere
Master sylinder bleeder kit
en liter DOT 3 bremsevæske
tre dowel stang
Momentnøkkel
Floor jack
fire bukker
¼ - tommers-diameter gummislange
Ren, klar container
Kombinasjonsnøkkel
Vis flere instruksjoner
Ta ut og sette
en

Trykk på metall låsetråd på master sylinder til side for å låse opp lokket. Trekk metall lokket av master sylinderen, og deretter trekke av gummi membran under hetten. Hevert ut så mye av væsken fra master sylinderen som mulig med en kalkun baster. Overfør dette suges væske til en liten, lukket beholder og forsegle beholderen.
2

Hold en liten renne pannen under master sylinder og løsne bremsen linjen passende med en linje skiftenøkkel. Trekk bremseslanger fra master sylinderen og la væsken renne ned i den lille renne pannen. Trekk renne pannen fra under master sylinder når væsken stopper drenering. Umiddelbart vikle enden av hver brems linje med en ren, lofri klut for å unngå rusk kommer inn i systemet.
3

Fjern master sylinder-mutrene med en skralle og socket, og trekk master sylinder fra brems booster.
4

Sett den nye master sylinder i en benk skrustikke utstyrt med gummi kjeve beskyttere. Stram benken skrustikke inntil det holder master sylinderen på plass, ikke stramme skrustikke for mye, så det kan potensielt knekke master sylinder
5

Fjern de to plast caps satt inn i bremsen linjen. portene på ny master sylinder. Hånd-tråden bleeder linjer som inngår i master sylinderen bleeder kit inn i bremsen linje porter. Tettsittende de Bleeder linjer med en linje skiftenøkkel.
6

Fyll ny master sylinder reservoar til "Max" med frisk DOT 3 bremsevæske. Bøy Bleeder linjer oppover og senk deres ender i DOT 3 bremsevæske i master sylinderen reservoaret.
7

Trykk og slipp stempelet på baksiden av master sylinder med en tre dowel stang. Se endene av bleeder linjer i bremsevæske og se etter luftbobler som kommer fra dem. Fortsett å trykke og slippe stempelet til det ikke kommer væske fra endene av slangene.
8

Fjern bleeder linjer fra master sylinder med en linje skiftenøkkel og trykk umiddelbart hettene tilbake i bremseslange porter.
9

Installer den nye master sylinder på festeboltene på brems booster. Stram master sylinder er mutrene på stenderne. Trekk disse mutrene til 22-30 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.
10

Trekk plastikkhettene fra brems linje porter. Pakk de rene, lofri kluter av endene av bremseslanger og sett bremseslanger inn bremsen linjen portene på master sylinder. Hånd-tråden bremse linje beslag inn i bremsesystemet linje porter, deretter trekk til beslag på mellom 10 og 13 fot-pounds med en momentnøkkel og en kråke fot vedlegg.
11

Legg DOT 3 bremsevæske til hovedsylinderen inntil væsken når den "maks" på reservoaret. Fortsett til kapitlet "Bleeding bremsene."
Lufte bremser
12

Løft fronten på Delta med et gulv jack og posisjon bukker under rammen rails. Senk fronten av Oldsmobile på jack stands. Hev bak på kjøretøyet med et gulv jack og skyver bukker under den bakre del av rammeskinnene. Senke bilen på bukker.
13

Crawl under baksiden av Delta, slik at du er rett bak høyre bakhjul. Finn bremsen Utluftningsskrue - ¼-tommers metall ventil - på toppen av trommelen brems backing plate. Trykk den ene enden av en ¼-tommers-diameter gummislange på Utluftningsskrue og sette den andre enden i en ren, klar container. Fylle denne beholderen med ny DOT 3 bremsevæske til væsken submerges enden av slangen
14

Be en assistent til å trykke på og slippe bremsepedalen til pedalen føles fast -. Ca fem på syv slag - så fortell din hjelp for å holde pedalen til gulvet. Snu Utluftningsskrue en halv omdreining med en kombinasjon skiftenøkkel og inspisere enden av slangen i den lille beholderen til å avgjøre om luftbobler kommer fra slangen. Stram Utluftningsskrue og instruere assistenten å slippe bremsepedalen. Gjenta dette trinnet til luftbobler slutte å komme fra enden av slangen.
15

Fjern gummi slangen fra Utluftningsskrue. . Etterfyll brake master sylinder til "Max"-linjen
16

Gjenta trinn 2 til 4 for å blø de resterende tre hjul, i følgende rekkefølge: venstre bak, høyre foran, deretter til venstre foran. Når blødning bremsene foran, er Utluftningsskrue på toppen av bøylen, i motsetning til trommelbremsen backing plate.
17

Hev baksiden av Delta utenfor bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk bak på bilen til bakken. Løft fronten på Delta utenfor bukker med et gulv jack og fjern bukker. Senk fronten på Delta til bakken.
18

Sett gummi-membranen inn i master sylinder og sette metallet lokket på toppen av master sylinderen. Trekk metall låsewire oppover og trykk det over lokket til det seter i sporet på lokket.
19

Ta gammel bremsevæske til en lokal brukt bil væske gjenvinningsstasjon. Noen auto deler butikker tar denne væsken gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59305.html

Previous:
Next:

auto Bremser