Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer en lekker Oil Pan

Ny pakning og tetting limet teknologi har dramatisk redusert frekvensen av motor Bunnpannepakninger feil. De bunnpannne på enkelte modeller er vanskelige å reparere fordi motorene må fjernes for å få tilgang til grytene. Andre modeller krever fjerning av sendingen å gjøre nok plass til å trekke den pan ut. Men uavhengig av fjerning prosedyren, må flere tiltak treffes for å skikkelig forsegle pannen. Du trenger
Jack
Jack står
3/8-socket satt
Wrench sett
Skrutrekkersett
Drensvannsoppsamler
oljefilter skiftenøkkel
pakning skrape
Lakk tynnere
Shop håndklær
pakning sealer
Bunnpannepakning
Olje filter
Olje
Vis flere instruksjoner
en

Jack the kjøretøy og sett bukker på en slik måte at de ikke hindrer bunnpannen fjernes. Se i bilens service manual for jack plassering. Tapp ut oljen og fjerne oljefilteret.
2

Fjern bunnpannen. Dette er raskt oppnådd på enkelte biler, mens andre kan kreve eksosrøret fjerning eller løsne motorfester og heve motor. På noen forhjulsdrevne biler er det lettere å fjerne eller senke motoren vugge enn å fjerne motoren. Rådfør deg med produsentens reparasjonshåndbok og følge sine retningslinjer for bunnpannen fjernes.
3

Rengjør kontaktflatene på motorblokken og bunnpannen. Være svært grundig og tålmodig. Skrap den gamle overflaten ren for kork pakning materiale. Tørk overflaten med lakk tynnere for å fjerne oljerester og la en ren, olje-fri overflate.
4

Monter pakningen. Påfør et svært tynt lag med pakning lim på bunnpannen og sett kork pakning over limet. Skyv bunnpannen bolter gjennom hullene for å justere pakning og holde den på plass mens fangstskuta lett obligasjoner med pakningen. Fjern boltene og invertere pannen. La pannen sitte inntil fangstskuta har festet godt på pakningen på bunnpannen. I trange installasjoner, vil dette holde pakningen på plass mens kjelen er installert. Sett kjelen på plass og installere pan bolter. Ikke stram skruene og deformere pakningen. Hvis pakningen er gummi, ikke bruk noen sealer. Følg pakning maker monteringsanvisning.
5

Installer tappepluggen og oljefilteret, og senk bilen. Legg den anbefalte mengde olje og starte kjøretøyet. Tillate det å kjøre i 15 minutter. Sjekk bunnpannen for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60856.html

Previous:
Next:

auto Bremser