Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere en parkeringsbrems

Parkeringsbremsen, også kjent som nødbrems, er en mekanisk bremse enhet som brukes til å stoppe et kjøretøy når de vanlige kjøreforhold brems funksjonsfeil som skyldes en mekanisk feil. Parkeringsbremsen holder også en parkert kjøretøy fra å flytte. Da fungerer riktig, bør bilen ikke beveger seg når du er i drivende redskaper selv om du akselerere. Men, akkurat som vanlige bremser må justeres etter en viss tid, må parkeringsbremsen også justere. Det vanligste problemet med parkeringsbremsen på en automatisk girkasse er at parkeringsbremsen sjelden blir brukt og bremsewirer slutt korrodere. Du trenger
Floor jack
hjulmutternøkkel
Jack står
Hjulklosser
Brake justering verktøy
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner

1

Park bilen på et flatt underlag. Plasser bremseklosser underlaget under forhjulene for å holde den fra å rulle. Kople inn parkeringsbremsen.
2

Løsne mutrene på bakhjulene. Jekke bilen opp og låse jack på plass. Plasser bilen står under bakakselen. Fjern knastene. Fjerne hjulene, utsette brems trommer.
3

Fjern gummi pluggen fra baksiden av bremseplaten og løsne parkeringsbremsen kabel mutteren slik at du har slakk i front kabel. Plasser bremseverktøyet inn tilgangen hullet fra der du fjernet pluggen og flytte den i en oppadgående bevegelse. Roter bremsetrommelen til du kan føle det drar.
4

Bruk tynn flat skrutrekker for å holde adjuster spaken bort fra justerings skruen og vri justeringsskruen til du ikke lenger føler bremsetrommelen drar. Bytt ut gummikorken i regulatoren hullet. Gjenta dette trinnet på motsatt hjulet.
5

Juster parkeringsbremsen kabelen på forsiden av bremsen plate og montere hjulene på bilen. Senk jack og sett på parkeringsbremsen. Start motoren. Sett bilen i å drive utstyr for å være sikker på at parkeringsbremsen fungerer som ønsket. Du kan også bruke en kupert underlag for å teste parkeringsbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57829.html

Previous:
Next:

auto Bremser