Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Front Valve Cover på en 1997 Grand Prix 3800

Fjerne fremre ventilen dekselet på en 1997 Grand Prix 3800-serien er et prosjekt som krever mekaniske ferdigheter og evner. Den 3800-serien motoren i 1997 Grand Prix var tilgjengelig bare for GT sub-modell. Standarden pakken kom med en 3.1L V-6, og Grand Prix GTP kom med en 3800 Supercharged V-6. Trekket kan tas av for å justere store øvre motorkomponenter eller å bare erstatte ventildekselpakning. Prosessen med å fjerne den ventilen dekselet tar cirka to timer hvis du aldri har prøvd dette arbeidet før. De verktøyene som trengs for å utføre dette prosjektet er tilgjengelig på en auto deler butikken. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Liten brekkjern eller flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern olje påfyllingslokket fra motoren. Fjern plastdekselet skjold fra motoren ved å trekke den oppover til den spretter av.
2

Fjern olje-fylle tut ved å vri den med hånden mot klokken. Oljen-fylle tuten er plassert i ventilen dekselet for hånd.
3

Fjern tennpluggen festebraketten fra fronten av ventildeksel, ved hjelp av et brekkjern eller flat-head skrutrekker til forsiktig trekke ut plast monteringstappene.
4

Fjern ventildekselet bolter i klokkens retning, og starter med fremre venstre hjørne bolt. Fjerne boltene i et mønster som dette vil gjøre at du ikke hoppe over en bolt og at du husker hvor hvert lengden på bolten går. Ikke alle boltene på ventildekselet er identiske i lengde. Sett boltene ned i mønsteret de blir fjernet.
5

Lirk ventildekslet fri fra toppen av motoren. Ventildekselet må komme rett oppover og ikke på skrå for å sikre at du ikke skader noen av interne motordeler under ventildekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60857.html

Previous:
Next:

auto Bremser