Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik feilsøker Bremsetrommel Problemer

Biler og lastebiler har stolt på trommelbremser fra starten av motoriserte kjøretøy. Skivebremser har blitt innført siden den gang, men bilene er fortsatt blir gjort med trommelbrems teknologi på en eller flere aksler. Vet hvordan du feilsøker Bremsetrommel problemer for å beskytte dine trommelbrems sko. Diagnostisere bremsetrommelen problemer raskt, og få et langt liv ut av regelmessig erstattet bremsesko. Du trenger
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack stå
Hammer
Tenger
skrutrekker
mikrometer (brems-tromme)
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser trommelbremser når lydene kommer fra bremsene når du bremser eller pedal reaksjon da legge press på pedalen. En svampete pedal føles som å tråkke på en sky i stedet for en fast motstand av en skikkelig arbeider bremsesystemet.
2

'Break' slepe nøtter på ett hjul. Bryte en lug mutter refererer til løsning, men ikke fjerne den lug mutter fra hjulet stud. Bryte alle hjulenes knastene før løfting av kjøretøyet. Løft bilen opp fra bakken, slik at hjulet kan fjernes, utsette trommelbremsen.
3

Fjern bremsetrommelen, med en hammer for å banke i bakkant av trommelbremsen bolig . Treffer bremsetrommelen vil flytte den av hjulet studs. Flytte rundt kanten av bremsetrommelen, banke på det med en hammer til navet kommer gratis. Fjern navet fra akselen, og ta den med til en arbeidsbenk for inspeksjon.
4

Sjekk bremsetrommelen fôr for scoring og grooves, noe som indikerer har bremseskoene slitt ujevnt. Dette reduserer stoppe strømmen av trommelbremser og kan resultere i en svampaktig bremsepedalen. Disse sporene kan også produsere støy når bremsene brukes, så trykket er sliping metalloverflaten av slimhinnen.
5

måle tykkelsen på tromme bremsebelegg på flere steder for å finne sin tykkelse . En perfekt glatt overflate bør ha en tykkelse på ikke mindre enn 1/8 ". Gjenta kontrollen på de andre tromme bremsebelegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58347.html

Previous:
Next:

auto Bremser