Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Ford F-250 Front Brake Rotor fjerning

Du får tilgang til og løsne de fremre bremseskiver på din Ford F-250 ved å fjerne dekk /hjul montering. Du bør ta de nødvendige forholdsregler, men å unngå å skade bremsekalippernes. Også, hvis du installerer en ny rotor, sørg for at du har riktig erstatning, spesielt hvis du har en 2005 modell, Ford leverte to design for brake rotor og pads for denne modellen. Fjerne Rotor

Fjern minst halvparten av bremsevæske fra brake master sylinder, med en hånd hevert pumpe. Dette vil hindre søle væske når du tar bremsekalippernes av rotoren. Plasser bremsesylinderen lokket på toppen, men ikke sett det ennå. Deretter plasserer noen butikk filler under master sylinder i tilfelle noen av væsken renner over.

Etter at du har hevet bilen og fjernet dekket /hjulet med rotoren du må bytte, plassere en stor C-klemmen over bremsekalippernes slik at den bakre enden av verktøyet berører baksiden av bøylen og skru bolten hviler mot baksiden av den fremre bremsekloss. Nå tråd i C-klemmen skrue for å tvinge stempelet bøylen i dens boring. Dette lar deg enkelt fjerne og installere bøylen og bremseklosser etter service på rotoren.

Løsne bremsekalippernes og fest den til spolen våren med en ledning. Ikke la bøylen henge løs, eller det vil skade gummi bremseslangen knyttet til den. Hvis du planlegger å bruke det samme rotor, match-merke det til en eller flere av hjulet studs slik at du setter den i samme posisjon. Deretter kan du fjerne rotoren.

Bruk 80-grus sand papir å rengjøre wheel-bæreflens og bremse rotoren parring overflater fra rust og rusk å hindre rotoren run-out og brems pulsering (se Ressurser for mer informasjon).

Når du er klar, kan du installere rotor på hjulet hub. Hvis du skal installere samme rotor, bruker kamp merkene for å montere enheten i den posisjonen den var i før fjerning. Deretter installere bremsekalippernes og dekk /hjul montering og fyll brake master sylinder.
Polering av Rotor

Bruk denne fremgangsmåten bare hvis du har erstattet eller dukket rotoren eller installert nye bremseklosser foran på din Ford F-250. Systemet vil overføre bremsekloss materiale på overflaten av rotoren for å bedre bremsevirkningen.

Velge en vei med svært lav eller ingen trafikk hvis mulig. Deretter akselerere din pickup til 30 mph, og trykke forsiktig ned bremsepedalene slik at bremsekloss drar mot overflaten av rotoren. Når du kommer til en stopp, la et par minutter for bremseklossene og skiven for å kjøle seg ned. Gjenta prosessen minst 20 ganger. Etter å ha fullført, vil bremseklossene og rotoren har blitt polert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57508.html

Previous:
Next:

auto Bremser