Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan registrere Mechanic Problemer

Vanligvis foreskrevet arbeid på bilen din går som planlagt, og møter med tilfredshet, men noen ganger, synes alt å gå galt med en reparasjon, blant annet uforklarte, montering regninger og kjøretøyet fortsatt ikke kjører riktig. Ikke-sertifiserte mekanikere kan være de verste synderne når det kommer til å få en reparasjon gjort riktig eller bor innenfor grensen av reparasjon estimat og avtale. Manglende deler eller deler som ikke er installert på kjøretøyet ditt rangerer høyt oppe på den skyldige listen. Et kjøretøy eier har flere alternativer når det gjelder å registrere en klage mot en mekaniker eller en verksted. Du trenger
Reparasjon papirarbeid
Receipts
Work For
Fakturaer
Estimater
Gamle deler eller kjerner
telefonsamtale poster (hvis relevant)
Vis flere instruksjoner
en

Oppsøke forvaltningen av automatisk reparere anlegget, enten en forhandler, franchise eller varehuskjede, hvis du trenger å diskutere et problem som du har opplevd med en mekaniker eller et avvik med din reparasjonen regningen. Du vil ha service manager. Ta med alle nødvendige papirene med deg, inkludert eventuelle estimater, deler fakturaer, reparasjon bestillinger, kjernen deler, garantier eller garantier og eventuelle andre papirer relevant for reparasjon. Forklar din side av avviket til service manager, med mekaniker til stede. Vanligvis service manager vil gi en rettferdig mekling og løse problemet.
2

Skaff telefonnummer eller adresse i distriktet eller regional leder av verksted, hvis du ikke har løst problemet ved å snakke med service manager. Du kan bli bedt om å gjøre en avtale for et personlig intervju eller telefonmøte. Sørg for å ha alle papirene på din side på tidspunktet for møtet. Du trenger mekaniker navn og ansattnummer, samt navn og nummer for butikken og service manager. Vær forberedt på å oppgi ditt tilfelle og sikkerhetskopiere alle krav med papirarbeid og fysiske bevis, hvis du blir bedt om å gjøre det.
3

File et krav med ditt lokale bilverksted byrå, slik som California Bureau of automotive reparasjon. Du finner dem i gule sider eller ved å besøke nettstedet online for veibeskrivelse. Be de nødvendige klage skjemaer, og de vil bli sendt til deg. Fylle ut skjemaene og sende dem til riktig postadresse. Lage kopier av all dokumentasjon din. Sørg for at kopiene har leselige tall, datoer, tider og ansattes navn og numre. Du kan ta med dine egne personlige fotografier av deler eller skader, merket og tittelen nøyaktig som de gjelder for reparasjon.
4

Kontakt DMV (Department of Motor Vehicles) Safety Consumer Services for staten. Ring dem i normal kontortid, eller sende et brev til sine tjenester delen. Be om en klage meldeskjema. Når den kommer, fylle det ut og sende det tilbake med all informasjonen som ble forespurt. Du kan også laste ned et skjema fra deres hjemmeside eller fylle en ut på nettet. Sørg for at du har alle papirene informasjonen på skjemaet. Vente tålmodig på svar. Husk at registrerte klager må gjøres innen 90 dager eller 3000 miles av datoen for reparasjon.
5

Ring eller skriv til din lokale Better Business Bureau (BBB) ​​og logge en offisiell klage. De vil sende deg skjemaer å fylle ut, eller henvise deg til en elektronisk påmeldingsskjema, som du må fylle ut. Igjen, inkludere alle de nødvendige papirene relevant å reparere din. BBB vil undersøke påstanden og kontakte deg og verksted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61542.html

Previous:
Next:

auto Bremser