Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan stoppe en Brake Squeak

En brems knirker eller tyster kan tilfeldig begynne når du kjører, selv om du nylig har hatt bremsene betjente. Det knirker kan være stille i begynnelsen, og det kan komme og gå, men hvis du hører denne støyen bør du inspisere bremsene for å finne årsaken. Den vanligste årsaken til knirkende bremsene er utslitt eller feil smurt bremseklossene. Det er imidlertid også andre grunner til knirkende bremser som bør vurderes før du skifter ut bremseklossene. Du trenger
Bil jack
Jack står
bremseklosser
Momentnøkkel
Socket satt
Brake smøremiddel
Kjøretøy reparasjon manuell
Vis flere instruksjoner
en

Ta av hjulet. Plasser jekken under kjøretøyet, ved en egnet jekk-punkt, og Jekken å heve kjøretøyet. Place bukker under bilen og senke jekken før bilen hviler på bukker. Plasser bremseklosser under hjulene som berører bakken. Bruk momentnøkkel og kontakten satt til å fjerne slepe nøtter fra rattet, og ta av hjulet.
2

Årsaken for støy. Inspisere bremseklossene eller bremse sko for å se om de er slitt ned. Sjekk bremseklossene for å se om det er nok smøremiddel brukes på baksiden av dem. Pass på at elektrodene passe tett innenfor målepunktene. Dersom det ikke synes å være et problem med bremseklossene eller sko, inspisere de andre komponentene i bremsene. Sjekk målepunktene, samt kalipperens sklier, pins og foringer, du må kanskje bytte disse delene hvis det er for mye slark mellom bøylen og knoke. Kontroller bremseskiver. Rotorene kan trenge resurfacing hvis de har blitt glasert eller grov, eller hvis de ikke ble utført. Hvis kjøretøyet har tromme-stil bremser, sjekk for overdreven brems støv, samt løse deler.
3

Skift ut slitte deler og smøres. Hvis årsaken til problemet er fast bestemt på å være en utslitt del, bytte ut delen. Det vanligste problemet er utslitt eller feil smurt pads eller sko. Smør ryggen av bremseklossene, eller til brems skoen kontaktområder. For tromme-stil bremser, hvis det er for mye brems støv, fjerner bremsetrommelen og rengjøring av komponentene med brems renere.
4

Monter hjulet og senk bilen. Sett hjulet tilbake på plass, og bruke momentnøkkel og kontakten satt til å stramme hjulet hjulmutrene til riktig moment spesifikasjonen, refererer til reparasjon av kjøretøy for å finne ut riktig spesifikasjon. Heve bilen for å bringe den ut av jack stands, og fjern bukker. Fjern bremseklosser. Senke bilen og fjerne bilen jack. Pumpe bremsepedalen og teste bremsene for å sikre at de fungerer som de skal, før du kjører på offentlig vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58902.html

Previous:
Next:

auto Bremser