Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bremsene foran på en 2005 Ford Five Hundred

De bremsene foran på en 2005 Ford 500 består av en bremsekalippernes, pads, og rotor, som alle arbeider i harmoni for å stoppe bilen. Jo flere miles som er på bilen, jo mer slitasje at bremsene får til slutt kalipperne og rotorer må byttes helt. Gjør du det innebærer å fjerne hele bremsene foran, noe som kan gjøres på noen få timer. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Brake linjen klemme
3/8-inch skralle og socket sett
Phillips-skrutrekker
Penetrating smøremiddel

Vis flere instruksjoner
en

Park Ford 500 på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Sett opp sendingen i nøytral. Plukk opp Ford 500 med i uttaket slik at forhjulene er av bakken, så støtter chassis med bukker. Ta av hjulene med et dekk jern.
2

Klem gummi brems linjen fører til bremsekalippernes bruke bremsen linjen klemmen. Unbolt bremsen linjen tilkobling til bøylen med 3/8-inch skralle og socket, så unbolt bøylen og caliper anker plate fra forhjulsoppheng med skralle også. Ta bøylen og caliper forankringsplaten bort fra bilen.
3

Fjern skruene som holder den flaten av rotoren til knoke hjelp av Phillips-skrutrekker. Spray rotorens overflate og anleggsflaten mellom skiven og navet med den penetrerende spray. La rotoren til å sitte i 5 minutter før du fortsetter.
4

Skyv rotoren bort fra hub med begge hender for å tåle vekten av den tunge rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58903.html

Previous:
Next:

auto Bremser