Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Vanskelige Caliper Bolts

Det er frustrerende for gjør-det-selv eller erfaren mekaniker for å bli konfrontert med vanskelige caliper bolter under en rutinemessig brems reparasjon. Siden det er hundrevis av caliper stiler og forskjellige caliper bolt applikasjoner, kan det bli en utfordring, selv med en velfylt verktøykasse. Mens det er noen triks som kan hjelpe, tålmodighet, kunnskap og riktig verktøy er de beste måtene å frigjøre boltene uten å bryte dem. Du trenger
1/2-inch-drive 36-tommers breaker bar
Penetrating spray
1/2-inch-drive seks poeng innvirkning socket set
Hex-head eller Torx- hode biter (eventuelt)
lirke verktøyet
Bolt kjøkkenvifte kit
Hammer
oxyacetylene eller bærbare propan lommelykt
Nye caliper bolter og foringer (valgfritt, hvis det er aktuelt)
Benk jeksel med wire -børstehjul
Drill og drill bit satt
Caliper honing set
Work benk
Benk skrustikke
Drensvannsoppsamler
Bremseslanger crimp
Anti-seize compound

Vis mer Instruksjoner
en

Spray kalipperens bolter med penetrerende spray og la smøremiddel 10 til 15 minutter å suge i. Hvis det er aktuelt, fjerne gummistøvler som dekker boltene ved lirke dem av.

2

Velg passende størrelse socket, hex-head bit eller Torx-hode litt for å fjerne kalipperens bolter. Fest den til en breaker bar og prøve å fjerne bolten. Ikke bruk for mye kraft hvis bolten ikke bryte fri.
3

Lys opp fakkelen og bruke varmen langs innsiden av bøylen bolig der bøylen bolten stikker ut. Pass på at alle gummistøvler har blitt trukket ut eller du vil skade dem med lommelykt. Ikke varm opp hodet på bolten, bare bøylen. Hold brenneren bort fra lufteskrue og bøylen stempelet. Hvis det er nødvendig, også varme opp huset til bøylen som omfavner hele lengden av bolten.
4

Påfør breaker bar og egnet verktøy til bøylen bolt og prøve å bryte det fri igjen. I tilfelle kalipperens bolt hodet strimler, pund en bolt extractor på hodet på bolten og bruke en passende størrelse socket å parre til slutten av kjøkkenvifte.
5

Gjenta trinn 3 så ofte som nødvendig for å bryte den indre korrodert tetning av bolten. Jo varmere caliper boliger blir, jo bedre sjanse til å lykkes for gjenstridige bolter. Når bøylen boliger er rød, påfør Trinn 4 igjen for å bryte bøylen bolt gratis. Når bolten er klar til å komme ut, vil du høre det knirker når du slår den mot klokken. Varm opp etter behov til bolten er frigjort.
6

Drill eller finpusse bøylen bolt hullet for å rense innvendig korrosjon som forårsaket bolten å gripe. Bruk en passende borkrone for å passe til diameteren av bolten. Noen flytende kalippere må kanskje ha de interne lysbilder fjernet for å riktig smøres.
7

Ta den gamle caliper bolt til benken jeksel og rengjør overflaten og tråder av med stålbørste hjul . I tilfelle bøylen bolt ble kompromittert i utvinning prosessen, erstatte den med en ny.
8

Påfør et lag med anti-seize compound til lysbilder og /eller den glatte skulder av bøylen bolt. Reinstallere når ønsket og trekk til bolten til spesifikasjonene fra produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57459.html

Previous:
Next:

auto Bremser