Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bakbremsene på en 1997 Ford T-Bird

Er dine T-Bird bremser angiveri, sliping eller stoppe brått? Hvis du opplever noen av disse symptomene eller hvis bremsene ikke fungerer i det hele tatt, er det sannsynlig tide å endre bremseklossene. Bremser er ikke så vanskelig å ta vare på hjemme. For å skifte bakbremsene på en 1997 Ford T-Bird kan ta en kunnskapsrike gjør-det-yourselfer mindre enn en time. Du trenger
Tire Iron
Wood blokker
Jack
Jack står
Stikknøkkel
hyssing eller wire
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på bakhjulene med dekk jern. Plasser tre blokker foran forhjulene og sørge for at bilen er i parken og på et jevnt underlag.
2

Still jekken under bærestaget langs den ytre kanten av undersiden av bil. Hev T-Bird så bakhjulene kommer opp fra bakken. Still jekken står under bakakselen på bilen, og senke bilen på tribunen. Fjern de løsnet hjulmutrene og ta hjulene utenfor aksel hub.
3

unbolt bremsekalippernes festebraketten fra rotoren med pipenøkkel. Når braketten er unbolted, henge den i hjulet godt med hyssing eller tråd for å hindre noen belastning på bremsen linjen.
4

Skyv bremseklossene ut av festebraketten.

5

Klem C-klemmen på bremsekalippernes, i sentrum av braketten. Komprimere bøylen til den er i flukt med brakett basen. Hvis bøylen ikke komprimerer og den har en groove kjører over den, må du bruke en spesiell bremsekalippernes komprimering verktøyet. I noen tilfeller trenger du et spesielt verktøy for å skru bøylen tilbake i braketten. Dette verktøyet kan leies fra mange auto deler butikker.
6

Installer de nye bremseklossene i sporene der de gamle var.
7

Bolt festebraketten tilbake på rotoren. Sett hjulet tilbake på hjulet hub og fingrene til å skru alle knastene, slik at dekket forblir rett.
8

Endre bremseklossene på den andre siden, gjenta trinn 2 til 7. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57699.html

Previous:
Next:

auto Bremser