Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremseklosser på en 1996 Ford Explorer

The Ford Explorer navnet opprinnelig tilhørte high-end F-150 modeller på slutten av 1970-tallet. 1996 Ford Explorer var en SUV produsert med mulighet for to ulike motorer: den 4,0-liters V-6 og 5,0-liters V-8. 1996 Explorer var også tilgjengelig i et utvalg av tre forskjellige kjøre tog alternativer: tohjulsdrift, firehjulsdrift og firehjulsdrift. Fronten brems forsamlinger på 1996 Ford Explorers ble ventilerte skivebremser, mens bakbremsene var tromme stil. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Liten brekkjern eller stor flat skrutrekker
Tub av caliper fett ("Sikker for bruk på skivebremser")
New bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Explorer. Fjern bremsevæske reservoaret cap å tillate væske ekspansjon i reservoaret under dette prosjektet. Løsne forhjulene slepe nøtter, bruke et dekk jern.
2

Løft den fremre enden av Explorer ved hjelp av en jekk med en to-tonns eller større kapasitet på rammeskinnene av SUV. Place bukker under fremre rammen skinner, bare innsiden av nedre kontroll arm indre ender. Ikke prøv dette prosjektet med bilen støttes utelukkende på en jekk, da dette kan føre til at jack kollapser. Fjern hjulet mutrene helt fra bilen med et dekk jern og deretter fjerne foran to hjul.
3

Fjern kalipperens festeboltene på den ene siden av Explorer, ved hjelp av en 3 /8-tommers skralle og socket. Lirk bøylen halvveis ut rotoren, ved hjelp av et lite brekkjern eller stor, flat skrutrekker. Sett brekkjern slutten eller flat skrutrekker spissen inn i hullet på baksiden av bøylen mellom rotoren og tilbake pad og lirke puten inni bøylen å komprimere bøylen stempelet. Fortsett nysgjerrige inntil bøylen stempelet er helt komprimert inne i bøylen.
4

Fjern bøylen fra rotoren og brems montering og sette bøylen på nedre kontroll arm, som ligger rett bak rotoren og styring knoke montering. Ikke la bøylen henger fritt, eller du vil skade gummislange mellom baksiden av bøylen og rammen av Explorer.
5

Ta ut bremseklossene fra bøylen monteringsbrakett, nysgjerrige dem fri med en lirke bar om nødvendig. Visuelt inspisere berøringspunkter mellom putene og bøylen braketten før du fjerner putene. Husk de punktene hvor putene berører bøylen braketten. Ta elektrodene helt fra kjøretøyet.
6

Install caliper smørefett på de punktene hvor putene gjør kontakt med bøylen braketten. Bare en tynn film er nødvendig. Riktig smøring alle komponentene til bremsen på kontaktpunkter andre enn den mellom puten og rotor er avgjørende for jevn drift av bremsene. Du vil ønske å smøre punkter som mellomlegg plater eller anti-rangle klipp på bøylen parentes, som putene glir frem og tilbake i disse sporene. Bare stikke fingeren i fett og smøre de delene.
7

Installer de nye bremseklossene bort på bøylen braketten. Kontroller at slitasjeindikator er på baksiden av bremsen rotoren, som denne puten har en tendens til å slites ut fortere enn utsiden pad gjør. Slitasjeindikatoren er en 90-graders metall albue som stikker ut fra baksiden av puten og brytes rundt puten. Når elektrodene kommer til et lavt nok punkt, vil denne indikator i kontakt med rotoren. Dette er årsaken til angiveri hørt i bremser pads som er for utslitte til å være trygg lenger.
8

Smør baksiden av bremseklossene eller metall mellomlegg plater. Bruk fingeren til å søke caliper fett på baksiden av begge de bakre og ytre bremseklossene. Installer bøylen tilbake over rotoren og pad montering. Stram bøylen festeboltene tilbake på brems montering, bruk en 3/8-inch skralle og socket.
9

Gjenta trinn 2 til 8 for å fullføre utskiftningen av putene på den andre siden av Explorer. Spray hele fronten bremsesystemet bruker aerosol brems renere spray. Du ønsker å fjerne overflødig fett og spesielt fingeravtrykk fra ansiktene til de bremseskiver. Når du har helt sprayet begge sider av lastebilen grundig, bør du ha brukt en hel 16-oz. kan av brems spray.
10

Installer forhjulene og slepe nøtter, bare etter at du har grundig sjekket og sikret at du har strammet alle caliper bolter riktig. Hev lastebil med en to-tonns jekk, fjern deretter bukker. Senk Explorer til bakken og stram hjulet slepe nøtter mellom 90 og 110 fot-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en sertifisert momentnøkkel og hjulmutter socket. Skift bremsevæske reservoaret cap, og lukket panseret på Explorer.
11

umiddelbart videre til førersetet i Utforsker. Uten å starte bilen i det hele tatt, pump på bremsepedalen ikke mindre enn 15 ganger. Pumping bremsene når bilen er slått av vil sikre at bøylen utvides og seter bremseklossene på rotorene riktig. Bilen er trygt å bruke bare etter bremsene har blitt skikkelig pumpet opp og satte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58938.html

Previous:
Next:

auto Bremser