Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan jeg installerer kontroll armene i en 1966 Chevy C10?

Den forstillingen på en 1966 Chevrolet C-10 lastebil bruker en øvre og nedre kontroll arm å veilede forhjulene opp og ned i hjulet godt. Disse kontrollgruppene har foringer og kuleledd som slites ned over tid, forårsaker dekkslitasje og kjøretøyets stabilitetsproblemer. Når kontrollgruppene har blitt fjernet fra rammen og foringer byttet ut, da er det på tide å installere kontrollarmene på lastebilen. Dette tar en time eller så å gjøre per side. Du trenger
Factory øvre kontroll arm
Factory nedre kontroll arm
Fastnøkkel satt
Cotter pins
Jack
Coil våren
Støtdempere
3 /8-tommers skralle og socket sett
Tire skiftenøkkel
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Sit foran fender godt, vendt mot fester for øvre og nedre kontroll armer. Sett i den nedre kontroll arm inn i festene på forsiden cross-medlem og bruker den 1/2-inch skralle og socket.
2

Sett jack under den nedre kontroll arm. Sett skruefjær om våren lomme på rammen og den nedre kontrollarmen. Installer foran spindelen på nedre kontroll arm med en fastnøkkel, deretter installere en splint i kuleleddet på spindelen med fingrene.
3

Monter den øvre kontroll arm på rammen med 1/2-inch skralle. Løft jack opp til du kan koble den øvre kontroll arm til spindelen. Bolt de to sammen med en fastnøkkel, deretter installere en splint i kuleleddet i øvre kontroll arm med hendene. Installer sjokk for rammen mounts og nedre kontroll arm med 1/2-inch skralle.
4

Installer hjulene på forhjulsoppheng med dekk fastnøkkel. Løft lastebil ut av jack står med den oppjekkbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61989.html

Previous:
Next:

auto Bremser