Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Rack & Pinion Installasjon på en Ford Windstar

The tannstang på en Ford Windstar er styringsgruppen rack som forbinder hjulene til rattet. Dette stativ består av en rekke bevegelige komponenter og har også hydrauliske tetninger som holdes internt, og dersom noe av dette mislykkes, da tannstang-sammenstillingen vil trenge å bli fjernet fra Windstar slik at det kan bygges opp igjen eller skiftes ut. Når det er gjort, er neste skritt å installere tannstang montering, som tar ca to timer å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire fastnøkkel
Servo linjen O-ringene
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Cotter pins
3/8-inch momentnøkkel
Replacement klype bolt
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av kjøretøyet med en jekk og støtte en ramme med to bukker på begge sider. Fjern hjulene med en hjulmutternøkkel. Skyve under Windstar og finn servostyring linjer kjører ut av servostyring pumpe. Monter det nye o-ringer i de servostyring linje armaturer med hendene. Plasser festeboltene for rack og pinion inn i forsamlingen, og løft den opp i rammen gjennom førersiden fender godt. Bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket, deretter Trekk til boltene til 85 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
2

Monter servostyring linjer på tannstang med en fastnøkkel. Bolt varmeskjoldet på plass med 3/8-inch skralle. Installer tie rod ender i styringsgruppen knokene på begge sider ved hjelp av 3/8-inch skralle, deretter installere låsepinner i styringsgruppen knoke kuleledd med fingrene.
3

Installer stabilisatorstag til undersiden av kabinettet med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Sett jekken under baksiden av kjøretøyets underramme, som ligger ved siden av tannstang. Bruk jekken å heve underrammedelen opp til kroppen til du kan feste underrammen bolter til chassiset. Trekk til boltene til 85 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
4

Sett eksos flex rør til eksos med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Installer forhjulene med dekk fastnøkkel. Koble rattstammen til tannstang med utskifting klype bolt og 3/8-inch skralle wrebch. Trekk til boltene til 25 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel. Senk Windstar ned av av jack står med den oppjekkbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61988.html

Previous:
Next:

auto Bremser