Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik finner du ut Eksos Lekkasjer

Eksos lekkasjer er farlige, og bør aldri bli ignorert. Lekkasjer kan gi dødelig kullos å gå inn i kupeen, og kan i noen tilfeller forkorte motorens levetid. Lytte for eksos lekkasje steder kan være utfordrende, på grunn av varmen som genereres mens motoren er i gang. I stedet for å ta denne tilnærmingen, start med en kald eksosanlegg inspeksjon og avslutt med motoren i gang for å bekrefte funnene. Du trenger
Jack
Jack står
lommelykt
Telescoping speil
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp kjøretøyet, sted bukker under rammen og nedre kjøretøyet. Begynn en inspeksjon ved å finne en lyddemper i enkle eksosanlegg, eller to i dobbel eksos systemer. Inspisere dreneringshull i lyddempere. Dette er en høy svikt sted på grunn av det sure kondensat (svovel og vann) som drenerer på dette stedet. Inspisere eksosrøret og resonator for rust og korrosjon i tillegg.
2

Flytt frem til katalysatoren plassering. Det kan være mer enn én katalysator. Omformere kan mislykkes på grunn av inkompatible bensin, en overopphetet motor, overdreven motor drivstoff, bruker feil motorolje eller feil bruk av silikon selfangere. Omformere kan sprekke, forårsaker eksos lekkasjer. Undersøk grundig omformer innløp og utløp, omformer legeme og eventuelle flenspakningene som kan benyttes. Tegn på lekkasje er svart sot eller misfarging på lekkasjen området.
3

Shine lommelykten i eksosmanifolden området. Dette er det vanskeligste området å inspisere. I mange tilfeller er et teleskopisk speil kan brukes. Undersøke ledelsen av rør og pakning, og hvor eksosmanifolden bolter til hodet. Se etter overdreven rust, svart sot og mørk blå misfarging forårsaket av overflødig varme.
4

en assistent starte bilen og lytte etter den frese av en eksos lekkasje. Hvis det kommer fra manifolden, må du fjerne ledelsen av røret for nærmere inspeksjon. Finn ut om lekkasjen er lokalisert på ledelsen av flensen, eller er en dårlig pakning. Hvis ikke, er det lekkasje i eksosmanifolden, som må fjernes for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60712.html

Previous:
Next:

auto Bremser