Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Informasjon om Keramiske bremseklosser

Først vises på begynnelsen av 1990-tallet, keramiske bremseklosser er et populært alternativ til den tradisjonelle semi-metalliske bremseklosser finnes på mange biler. Disse keramiske bremseklosser, også kjent som organiske bremseklosser, tar sikte på å kutte ned på støy og slitasje forbundet med tradisjonelle bremseklosser. Sammensetning

motsetning til tradisjonelle bremseklosser som er laget hovedsakelig av metalliske stoffer, keramiske bremseklosser inneholder en rekke materialer, inkludert Kevlar og Twaron. I tillegg keramiske bremseklosser inneholder absolutt ingen stålull eller stål, fiber og i stedet bruke kobber til å gi styrke. Til slutt må de stoffene som brukes til å lage keramiske bremseklosser være helt asbest-fri.
Fordeler

Bruken av keramiske bremseklosser gir mange fordeler, blant annet støv og støyreduksjon . I utgangspunktet er det brems støv produsert av keramiske bremser lysere i fargen og annerledes i komposisjon, og dermed redusere sannsynligheten for at bremsestøv vil innvirke negativt på bremsesystemet. I tillegg gir sammensetningen av keramiske bremser for redusert brems støy fordi fibrene i keramiske pauser avgir en frekvens som er hørbar for mennesker.

Begrensninger

Ceramic Bremsene er ikke kompatible med alle kjøretøy. Mens de fleste biler kan fungere med keramiske bremser på plass, når en bil har blitt utstyrt med semi-metalliske bremser de bør ikke byttes mot keramiske bremser som den opprinnelige bremser, inkludert bøylen og platen, kan ikke fungere riktig hvis du endrer den type bremseklosser. I tillegg bør store kjøretøy som lastebiler og SUV ikke bruke keramiske bremser som de ikke kan gi nok friksjon til å bringe bilen trygt til en stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58872.html

Previous:
Next:

auto Bremser