Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

For å skifte ut bremseskiver på en Isuzu Rodeo

The Isuzu Rodeo ble produsert med skivebremser foran som krever regelmessig vedlikehold for å unngå skade eller tap av gjennomslagskraft. Bremseklossene , presset mot en rotor med en hydraulisk caliper , kan slites ut av materialet og krever erstatning. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan erstatte et sett med pads på Rodeo i ca 1 time. Tilgang

Hev Rodeo med et gulv jack på rattet der rotoren skal skiftes ut . Fjern hjulet ved å dreie slepe nøtter mot klokken , og deretter sette dekket til side. Inspisere bøylen og rotor for skade eller rusk .
Fjerning

Fjern bøylen ved å vri de to bakre festeboltene i mot klokka , deretter skyve bøylen av rotoren. Elektrodene er ikke sikret i bøylen stemplene , men slitasje og støv kan ha stukket dem der. Fjern hub lås mutteren , eventuelt med en stor pipenøkkel og sjåfør . Trekk rotoren fri av navet .
Replacement

Sett rotoren med en ny enhet , og trykk deretter på fersk rotoren på navet . Vri hub mutteren med klokken til den er stram. Sett på bøylen ved å skyve den ned på rotoren , fôr opp de bakre skruehull . Slå kalipperens festeboltene klokken, inntil de er tettsittende . Sett på hjulet ved å dreie sine hjulmuttere klokken, i et vekslende mønster . Senk Rodeo fra gulvet jack . Gjenta hele prosedyren for de resterende rotor ( er) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57408.html

Previous:
Next:

auto Bremser