Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lufte Skivebrems sylindere

Lufting av bremsesystemet er en viktig del av bremsesystemet vedlikehold. De fleste tenker på brems blødning som en måte å fjerne luft fra brems hydraulikk hvis bremsepedalen føles myk, men ikke alle forstår at blødning bremsene hvert år eller så vil også fjerne slipende forurensninger og vann-forurenset bremsevæske fra systemet. Dette i sin tur vil forlenge levetiden til master sylinder og bremsesylindrer samtidig som det bidrar til optimal bremsevirkning. Blødning bremsene er en relativt enkel prosedyre som bileiere kan lett gjøre selv. Du trenger
Lug mutter skiftenøkkel
Vehicle jack
Safety stå
Penetrating olje
Box fastnøkkel
Clear vinyl tubing
Bremsevæske
Container
Tyrkia baster
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på fast og jevnt underlag. Sett giret i park, eller om det er en manuell girkasse sette den i første gir eller revers. Sett på parkeringsbremsen. Løsne mutrene på hjulet på bakre passasjersiden om en hel omdreining hver. Jekke opp hjørnet på bilen og støtter den sikkert på en sikkerhets stativ. Fullfør fjerne rattet.
2

Finn bleeder plugg. Dette er en liten bolt med en brystvorte i midten, og det er vanligvis plassert på baksiden av en trommel brems, eller baksiden eller på toppen av en plate bremsekalippernes.
3

Spray den bleeder plugg med penetrerende olje og la minst 15 minutter før oljen til å arbeide inn i rust på pluggstrekene. Nøye forsøke å løsne pluggen litt hjelp av en boks fastnøkkel. Ikke tving pluggen, eller skade på pluggen kan føre til. Hvis støpselet er fortsatt beslaglagt deretter på nytt penetrerende olje og la det sitte i en lengre periode før du prøver igjen. Ikke påfør varme for å løsne den.
4

La boksen fastnøkkel på pluggen og slip en lengde på klar slangen over pluggen brystvorten. Sette den andre enden av røret i en beholder som er delvis fylt med bremsevæske. Pass på at enden er nedsenket i bremsevæske.
5

Finn bremsevæske reservoaret. Dette er vanligvis en semi-transparent plast container plassert nær baksiden av motorrommet på førersiden. Ta av tanklokket og tømme væsken i reservoaret ved hjelp av en kalkun baster. Kast den gamle væsken i henhold til lokale bestemmelser. Fyll tanken med ny bremsevæske som er i samsvar med bilprodusentens spesifikasjoner. Sett på tanklokket.
6

Åpne bleeder plug sakte til du ser bremsevæske bare begynner å renne ut gjennom røret. Ikke åpne pluggen for mye, eller luft kan strømme baklengs inn bremsen linjen. Start bilen og forsiktig trykke ned bremsepedalen et par ganger for å tvinge bremsevæske sammen med noen luft og forurensning ut gjennom bleeder plugg. Lukk bleeder plugg, tar seg ikke strammer eller klippe ut pluggen av bremsen. Etterfyll nivået i bremsevæskebeholderen med ny væske og gjenta blødning prosessen til frisk væske kommer ut av pluggen.
7

Stram bleeder plugg, igjen tar seg ikke å skade kontakten eller klippe den av. Sett på hjulet og senke bilen. Gjenta hele prosedyren på baksiden førersiden brems, etterfulgt av passasjersiden brems, og til slutt foran førersiden brems. Juster bremsevæskenivået til fulle preg på reservoaret, og teste bremsingen før du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58587.html

Previous:
Next:

auto Bremser