Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du Dynamo Fra en '98 Ford Explorer

Starter dagen med et dødt batteri er ikke mye moro. Men før du hopper du bytter batteri, kan det være dynamoen, i stedet. Hvis du har lagt merke til lysene dimmes, elektriske komponenter avstengning eller andre elektriske problemer før parkere '98 Ford Explorer, da dynamoen er mest sannsynlig den skyldige, og du kan ha den testet på en lokal auto deler butikken for å finne ut. Når du finner ut at dynamoen er problemet, må du fjerne dette for å installere den nye. Du trenger
3/8-inch breaker bar og stikkontakter
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern den negative batteriet kabelen fra batteriet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, og gjøre det samme med den positive kabelen. Deretter finner dynamoen på passasjersiden av motoren og trekk de to elektriske koblinger fra dynamoen og skru ut batteriet tilkobling ved hjelp av en fastnøkkel.
2

Finn strammeren på passasjersiden av motoren, mot den vertikale midt i motoren. Bruk 3/8-inch breaker bar å trekke strammeren vekk fra beltet. Mens du drar den breaker bar, sløyfe beltet av fra dynamoen skivene foran på dynamoen.
3

unbolt dynamoen fra braketten på motoren ved bruk av 3/8- tommers skralle og socket, og løft den ut og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60332.html

Previous:
Next:

auto Bremser