Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endrer jeg 1987 Toyota Corolla Sjokk?

Fronten suspensjon av en 1987 Toyota Corolla bruker en MacPherson strut og coil, mens bakhjulsopphenget bruker en separat støtdemper og spiralfjærer. Disse støtdempere bak slites ned, og når de gjør det, lider ride kvaliteten på bilen dramatisk. For å løse problemet, sjokkene må fjernes fra Corolla, slik at du kan installere en erstatning sett. Dette kan gjøres på under en time. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
bremseklosser
3/8-inch skralle og socket sett
Låsetenger
Replacement støtdempere

Vis flere instruksjoner
en

Park Corolla på et flatt område, og sette bremseklosser rundt forhjulene. Løft bakakselen på Corolla med jekken, og sette bukker under akselen. Ta av bakhjulene med dekket jern.
2

Åpne bakre luke eller bagasjerommet. Finn de øvre sjokk mounts på sjokk tårnene. Hold sjokk skaftet stødig med låsetangen, deretter skru ut støtdemperen fra tårnet med 3/8-inch skralle og socket.
3

Crawl under Corolla og unbolt bunnen av støt fra akselen med 3/8-inch skralle og socket. Trekk sjokket ut av suspensjon og kast den.
4

Installer en ny sjokk på akselen med 3/8-inch skralle og socket. Deretter går du inn i bagasjerommet og bolt sjokk for sjokk tårn med 3/8-inch skralle og socket mens du holder den øverste stødig med låsetangen.
5

Installer bakhjulene med dekk jern. Senk Corolla av jack står med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61662.html

Previous:
Next:

auto Bremser