Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en rattstamme på en 1992 Ford F-150

The rattstammen på en 1992 Ford F-150 oversetter førerens dreiing av rattet for å styre boksen, som svinger hjulene. Som kolonnen blir eldre og mer miles er satt på bilen, kan de interne komponentene slites ned, forårsaker overdreven slark i styringen, noe som kan være farlig. For å løse problemet, innebærer en metode å fjerne fjerne rattstammen fra lastebilen slik at du kan bygge den eller erstatte den med en ny. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Fastnøkkel satt
1/2-inch skralle og socket sett
Ratt avtrekker
Phillips skrutrekker

Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og fjern sett bolten som holder mellomakselen til rattstammen med 3/8-inch skralle og socket. Fjern shift linkage stenger på kolonnen ved hjelp av en fastnøkkel.
2

Trekk av horn knappen i midten av rattet. Fjern sentrum bolt på hjulet med 1/2-inch skralle og socket. Fest rattet avtrekker til rattet og stram det med 1/2-inch skralle og socket. Trekk rattet bort fra kolonnen.
3

Ta av skruene på gulvet nederst på rattstammen ved hjelp av Phillips skrutrekker, og ta av dekselet rundt rattstammen med skrutrekkeren.
4

Ta av skift indikator kabel ved hjelp av skrutrekkeren hvis du har en automatisk girkasse. Ta av dekselet til instrumentpanelet. Unbolt rattstammen støttebraketten fra pedalen støttebrakett med 1/2-inch skralle og socket.
5

Koble fra ledningene til kolonnen. Med begge hender, trekk kolonnen bort fra innsiden av bilen, deretter unbolt kolonnen støttebraketten fra kolonnen med 1/2-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61333.html

Previous:
Next:

auto Bremser