Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte dynamoen på en Kia Sportage

Kia Sportage har to motoralternativene, en 2,0-liters og en 2,7-liter. Avhengig av motor, det er forskjellige dynamo steder for montering og drivremmer. Den 2,0-liters strammer dynamo beltet ved å dreie dynamoen mot beltet. Den 2,7-liters monterer generator i en stasjonær stilling og en remstrammer som holder et konstant strekk påføres på beltet. Den 2,0-liters monterer dynamoen på nedre høyre side av motoren, mens 2,7-liter er på nedre venstre. Du trenger
3/8-inch socket set
Skrutrekkersett
Wrench satt
Pry-bar
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Kia Sportage og fjerne den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Finn dynamoen enten på nedre høyre eller nedre venstre side. Må hovedstrømmen dynamo utgangsledning på baksiden av dynamoen ved å fjerne festemutteren. Trekk ledningen ut av stud. Koble fra dynamo kontroll-kontakten. Trykk ned på snap-lock bøylen og trekk kontakten direkte ut.
2

Løsne dynamo beltet ved Levering beltestrammeren tilbake og slipping av remmen av dynamoen skivene eller løsne den øvre braketten bolt og lavere pivot bolt og skyve dynamo innover. Dette vil løsne beltet for enkel fjerning.
3

Fjern dynamoen ved å skru de øvre og nedre bolter og trekke dynamoen ut av sin montering beliggenhet. Begge dynamo montering stiler holdes på plass av bare to festene.
4

Monter det nye dynamoen i sin respektive plassering og installere den nedre montering bolt. Ikke trekk til bolten. Monter den øvre bolten for hånd. Installer utgang ledning og plugg kontroll plugg inn i sokkelen. På den 2,7-liter, stramme dynamo er festeboltene, spak beltestrammeren tilbake og installere beltet. Løsne forsiktig beltestrammeren mot beltet. For den 2,0-liter, installerer beltet på dynamoen og med en lirke bar, lirke dynamo tilbake å plassere spenningen på beltet. Stram den øvre justeringsbolt fulgt av den nedre bolten.
5

Fest batterikabelen tilbake på batteriets negative. Start Sportage og verifisere dynamoen utgang ved å se dynamoen måleren på dashbordet. Rus motoren litt for å sørge for at lesing på måleren øker. Senk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60920.html

Previous:
Next:

auto Bremser