Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Test blyakkumulatorer

Forseglede blybatterier ble mye brukt i 1980 av General Motors. De er fortsatt populære i dag og markedsføres som vedlikeholdsfrie. En liten ventil er montert i batteriet for å tillate gasser å unnslippe. Å være ute av stand til å betjene hver av de seks battericellene er en ulempe, spesielt når det kommer til batteriet testing. Langt, er den mest nøyaktige tilstanden test utført med et hydrometer. Denne rask og enkel prosedyre tester den spesifikke vekt av hver celle. Elektrolytten er trukket inn i et glassrør som flyter en kalibrert ball. Jo høyere det flyter, desto større kostnader. Dette er umulig med et forseglet batteri, andre prosedyrer er nødvendig. Du trenger
Voltmeter
Batterilader
Load celle
Vis flere instruksjoner
en

Test batterispenningen. Sett voltmeter dial til DC (likestrøm) volt. Plasser voltmeter fører på de positive og negative batteriet innlegg. Les spenningen. Spenningen skal være høyere enn 12,6 volt og mindre enn 14,0 volt.
2

Lad batteriet. Utfør en høy rente kostnad test. Krok positive og negative batteripolene på batteriet innlegg og sette laderen til hurtiglading eller boost. Ta en spenning lesingen med voltmeter. Hvis spenningen hastigheten raskt klatrer og overstiger 14,0 volt, lesing så høyt som 17,0 volt, kan batteriet ikke inneholder spenning og er defekt. Bytt batteri.
3

Utfør en langsom kostnad test. Sakte lade batteriet i flere timer. Med jevne mellomrom inspisere batteriet. Hvis det er bobler, spyr og har klasket batterisyre på coveret, er batteriet defekt og må skiftes ut.
4

Utfør en last test. Sakte lade batteriet i flere timer, over natten hvis mulig. Hvis batteriet har bestått alle de andre testene, er ren og tørr, og spenningen står riktig vei, legge ved en belastning tester og lese skalaen. Kanylen bør være i grønn sone. Slå lasten test knott. Dette tillater strømmen å flyte inn i en karbon-pel hvor den slås til varme. Gjør dette for en omtrentlig tid det ville ta å starte et kjøretøy. Nålen skal bo i den grønne sonen. Gjenta testen to eller tre ganger til. Hver gang nålen bør forbli i den grønne sonen. Hvis det faller inn i den røde, bytt batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60755.html

Previous:
Next:

auto Bremser